CELEBRITIES

Meghan Markle: Με φουσκωμένη κοιλιά και παρέα με τον Archie σε έξοδο στο Λος Άντζελες


The Jennettes

23 Απριλίου 2021

Meghan Markle: Με φουσκωμένη κοιλιά και παρέα με τον Archie σε έξοδο στο Λος Άντζελες
Για πρώτη φορά μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, η Meghan Markle και ο μικρός Archie, εθεάθησαν μαζί στο Λος Άντζελες. 

Για πρώτη φορά μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, η Meghan Markle και ο μικρός Archie, εθεάθησαν μαζί στο Λος Άντζελες. 

Σύμφωνα με το Page Six, η οποία δημοσίευσε τις φωτογραφίες της μητέρας και του γιου της, ο Harry επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες την Τρίτη.

Κατά τη διάρκεια της οικογενειακής βόλτας, η Meghan φορούσε ένα χακί στρατιωτικό σακάκι, μπλε τζιν και ένα μαύρο μπλουζάκι με λευκά mules. 

Η φουσκωμένη κοιλίτσα της φαινόταν πολύ καθώς είχε στην αγκαλιά της τον Archie, ο οποίος φορούσε ένα σκουφάκι, γκρι φούτερ, πάνινα παπούτσια και ένα πουά σακίδιο. Η Meghan κουβαλούσε ένα καλαθάκι φαγητού με σχέδιο γαλαξία, γεμάτο με πλανήτες, πυραύλους και αστροναύτες.

Υπήρχε μια εικασία ότι ο Harry θα έμενε στην Αγγλία για να γιορτάσει τα γενέθλια της γιαγιάς του, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στην οικογένειά του μετά την κηδεία. Η Meghan έμεινε πίσω με εντολή γιατρού, αν και εξέδωσε κοινή δήλωση με τον σύζυγό της, μετά την κηδεία του Philip.

«Σε ευχαριστώ για την υπηρεσία σου… Θα μας λείψεις πολύ», έγραψε το ζευγάρι στον ιστότοπο του Archewell Foundation και στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram.

Οι Δούκες του Sussex έστειλαν επίσης ένα ειδικό στεφάνι για να τιμήσουν τον Δούκα του Εδιμβούργου κατά τη διάρκεια της κηδείας του, καθώς και ένα χειρόγραφο σημείωμα.

Οι άνθρωποι σημειώνουν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ «καταλαβαίνει» γιατί η Meghan δεν μπορούσε να παρευρεθεί αυτοπροσώπως.

«Ήταν πάντα δεδομένο ότι ο Harry θα επέστρεφε στην Αγγλία για το θάνατο του παππού του», ανέφερε μια πηγή. «Η Meghan εξέφρασε τα συλλυπητήρια της προσωπικά και η Βασίλισσα καταλαβαίνει γιατί δεν μπορεί να ταξιδέψει αυτή τη στιγμή».

Δείτε ακόμη:

9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.