CELEBRITIES

Ronnie Wood: Ο κιθαρίστας των Rolling Stones νίκησε τον καρκίνο για δεύτερη φορά και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα


The Jennettes

27 Απριλίου 2021

Ronnie Wood: Ο κιθαρίστας των Rolling Stones νίκησε τον καρκίνο για δεύτερη φορά και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

O κιθαρίστας των Rolling Stones, Ronnie Wood, έκανε πρόσφατα μια αποκάλυψη που αφορούσε την υγεία του. Ο ίδιος είπε ότι διεγνώσθη για δεύτερη φορά με καρκίνο και μάλιστα τον νίκησε και πάλι, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας. 

Ο Ronnie Wood παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "The Sun" και είπε χαρακτηριστικά ότι "είχα καρκίνο με δύο διαφορετικούς τρόπους. Είχα καρκίνο στον πνεύμονα το 2017 και μικροκυτταρικό καρκίνο που πολέμησα σε αυτό το τελευταίο lockdown". 

Ο Wood το 2017 κατά τη διάρκεια ενός check up, ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι έχει καρκίνο στους πνεύμονες και έκανε πέντε χειρουργεία ώστε να το ξεπεράσει. "Είχα πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Ήμουν τυχερός αλλά πάντα είχα κι ένα φύλακα άγγελο να με προσέχει. Δικαιωματικά δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ" είχε πει τότε σε συνέντευξή του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ronnie Wood (@ronniewood)

Ο ταλαντούχος μουσικός τώρα αυτό που προσπαθεί είναι να μένει θετικός: " Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παραμείνω θετικός στη διάθεσή μου, να είμαι δυνατός και να το πολεμήσω".

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.