ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Monica Bellucci: H απόχρωση στα μαλλιά της είναι το ιδανικό καστανό που αναζητάμε όλες


Ελένη Τσούτση

27 Απριλίου 2021

Monica Bellucci: H απόχρωση στα μαλλιά της είναι το ιδανικό καστανό που αναζητάμε όλες
Monica Bellucci: H απόχρωση στα μαλλιά της είναι το ιδανικό καστανό που αναζητάμε όλες

Είναι sexy, famme fatale αλλά παράλληλα κομψή και γνωρίζει καλά πώς να αναδεικνύει το μοναδικά χαρακτηριστικά της. Ο λόγος φυσικά για την Ιταλίδα ηθοποιό, Monica Bellucci, που συνεχώς δείχνει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. 

Είναι μια γυναίκα που τα έχει όλα - ομορφιά, στιλ και μια μεγάλη καριέρα. Μας εμπνέει ως γυναίκα τόσο με την προσωπικότητα της όσο και με το ταλέντο της.

Η κάθε της εμφάνιση είναι μοναδική και σε κάθε δεκαετία της ζωής της, καταφέρνει να δείχνει πάντα λαμπερή και τόσο φρέσκια. Πρόσφατα λοιπόν, η Monica Bellucci στα 56 της χρόνια πόζαρε για το εξώφυλλο της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού Madame Figaro και μας εντυπωσίασε.

Η Ιταλίδα καλλονή, φιγουράρει στο ασπρόμαυρο εξώφυλλο καθισμένη σε ένα τραπέζι μια ηλιόλουστη ημέρα στην εξοχή. Αγγίζει το πρόσωπό της ενώ τα μαλλιά της ανεμίζουν με το φύσημα του ανέμου. Εκτός από το απίστευτο στιλ της, δεν μπορούμε να μην σταθούμε και στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, στην απόχρωση των μαλλιών της που είναι το ιδανικό καστανό για ένα κομψό και διαχρονικό αποτέλεσμα.

Αν θέλετε να αλλάξετε τα μαλλιά σας και δυσκολεύεστε να επιλέξετε το τέλειο καστανό, τότε οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας δώσουν όλους τους καλούς λόγους για να το σκεφτείτε σοβαρά! 

Η Μοnica Bellucci μοιράστηκε και μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, από τη φωτογράφισή της, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν με τα σχόλιά τους.

Δείτε ακόμη 

Monica Bellucil: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι παραμένει το απόλυτο θηλυκό

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.