ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 stylish χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνες σας το Πάσχα


Ελένη Τσούτση

27 Απριλίου 2021

5 stylish χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνες σας το Πάσχα
5 stylish χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνες σας το Πάσχα

Το Πάσχα είναι μία ιδανική ευκαιρία τόσο για να περάσουμε καλά, που όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτό το διάστημα, όσο και για να βρούμε λίγο χρόνο για extra περιποίηση. Είτε απολαύσετε το Πάσχα  στον κήπο ή τη βεράντα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σίγουρα ένα floral φόρεμα και ένα stylish χτένισμα θα σας φτιάξουν τη διάθεση. 

Τα περιποιημένα μαλλιά λοιπόν, είναι must. Εμείς είμαστε εδώ πρώτον, για να σας το υπενθυμίσουμε και δεύτερον, για να σας χαρίσουμε όση έμπνευση χρειάζεστε! Υπάρχουν χτενίσματα που γίνονται εύκολα και γρήγορα και συμπληρώνουν μοναδικά ακόμα και το πιο απλό outfit. 

Έτσι, σήμερα θα σας δείξουμε απλούς τρόπους να δείχνουν τα μαλλιά σας όμορφα όσο εσείς  χαλαρώνετε στον καναπέ σας ή στο γιορτινό τραπέζι.

Οι ιδέες που μπορείτε να κάνετε, είναι αρκετές και μένει μόνο να επιλέξετε το αγαπημένο σας. Χαλαρά ponytails, πλεξούδες, κότσοι είναι μερικά από αυτά και φυσικά, δεν λείπουν οι κορδέλες και τα μαντήλια που θα δώσουν έναν ανοιξιάτικο αέρα στην εμφάνισή σας!

 Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

1. Το claw clip το λατρεύουν όλα τα it girls στο Instagram, ήρθε η ώρα να του δώσετε μία ευκαιρία.

2. Aυτά τα μικρά χαριτωμένα bubbles μας γυρίζουν πίσω στα 90s και αν είστε παιδιά των 90s θα τα λατρέψετε!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

3. Οι βόλτες στην εξοχή έχουν γίνει πλέον το next big thing. Για να το κάνετε σωστά, μην ξεχάσετε το αγαπημένο μαντήλι της μαμάς σας. Φορέστε το σαν star του cinema και απολαύστε τον καθαρό αέρα.

4. Δημιουργήστε μια εντυπωσιακή πλεξίδα λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες, και γιατί όχι, να τοποθετήσετε και μικρά άνθη στο πίσω μέρος. Θα είναι υπέροχη!

5. Η απόδειξη ότι μία μικρή λευκή κορδέλα μπορεί να αναβαθμίσει το στιλ σας στο λεπτό.

Δείτε ακόμη:

8 Γαλλίδες θα σας πείσουν να κόψετε αφέλειες 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.