CELEBRITIES

Rita Wilson και Tom Hanks: Γιορτάζουν 33 χρόνια γάμου


The Jennettes

1 Μαΐου 2021

Rita Wilson και Tom Hanks: Γιορτάζουν 33 χρόνια γάμου
H Rita Wilson και ο Tom Hanks κλείνουν σήμερα 33 χρόνια γάμου, αποτελώντας ένα από τα πιο ευτυχισμένα και αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. 

H Rita Wilson και ο Tom Hanks κλείνουν σήμερα 33 χρόνια γάμου, αποτελώντας ένα από τα πιο ευτυχισμένα και αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. 

Η γνωστή τραγουδίστρια ελληνικής καταγωγής ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία των δυο τους από διακοπές, να χαμογελούν αγκαλιά με φόντο τη θάλασσα. Στην λεζάντα έγραψε, «33 χρόνια γάμου με τον καλύτερο μου φίλο, τον εραστή μου, τον άντρα μου. Η αγάπη κερδίζει. ❤️»

Πλήθος διάσημων φίλων του ζευγαριού έσπευσε να του ευχηθεί στα σχόλια ή να δείξει την αγάπη του. Η Julia Roberts έγραψε, «Σας αγαπώ εσάς του δύο», ενώ η Christy Turlington, «Οι πιο χαριτωμένοι», όταν η Kate Hudson και η Lily Aldridge γέμισαν τα σχόλια με καρδούλες. 

H Rita Wilson και ο Tom Hanks γνωρίστηκαν το 1981 στο sitcom «Bosom Buddies», όπου πρωταγωνιστούσαν και παντρεύτηκαν μερικά χρόνια αργότερα το 1988. Μαζί απέκτησαν 2 παιδιά τον Chet and Truman.
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.