CELEBRITIES

Πριγκίπισσα Charlotte: Έχει γενέθλια και η βασιλική οικογένεια της εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο


The Jennettes

2 Μαΐου 2021

Πριγκίπισσα Charlotte: Έχει γενέθλια και η βασιλική οικογένεια της εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο

Η πριγκίπισσα Charlotte κλείνει σήμερα τα 6 της χρόνια. Για να το γιορτάσει, το Παλάτι του Κένσινγκτον δημοσίευσε μία φωτογραφία που δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή πριγκίπισσα.Στη φωτογραφία βλέπουμε την μικρή Charlotte να ποζάρει χαμογελώντας ενώ φοράει ένα floral φόρεμα και τα μαλλιά της είναι κατάξανθα. 

Το Παλάτι λοιπόν, μοιράστηκε ένα υπέροχο πορτραίτο της. Mάλιστα, η ανάρτηση έγινε σε όλα τα επίσημα social media του Παλατιού και η λεζάντα έγραφε: "Ευχόμαστε στην πριγκίπισσα Charlotte, χαρούμενα έκτα γενέθλια". Μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, τα γενέθλια είναι μία καλή αφορμή για να χαμογελάσει και πάλι η βασιλική οικογένεια.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, η ομοιότητα με τη γιαγιά της, Elizabeth είναι απίστευτη! Το βλέμμα και το χαμόγελο της μικρής θυμίζουν πολύ εκείνο της βασίλισσας. Όσο μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιο χαριτωμένη, ενώ λατρεύουμε τις γκριμάτσες της.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.