CELEBRITIES

Maria Menounos: «Έχασε» την μητέρα της ανήμερα του Πάσχα


The Jennettes

3 Μαΐου 2021

Maria Menounos: «Έχασε» την μητέρα της ανήμερα του Πάσχα
Η Maria Menounos έχασε την μητέρα

Το πρωί της Ανάστασης, η μητέρα της Maria Menounos, Λίτσα έφυγε από την ζωή.

Τον Αύγουστο του 2016 η Μαρία Μενούνος είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, αλλά ευτυχώς ήταν καλοήθης και με την αφαίρεση του τον Ιούνιο του 2017 δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα μέχρι σήμερα. Την ίδια περίοδο όμως είχε διαγνωστεί με γλοιοβλάστωμα, επίσης στον εγκέφαλο, η μητέρα της, Λίτσα, το οποίο είναι όγκος επιπέδου 4 και χρειάστηκαν χημειοθεραπείες.

Πριν έναν χρόνο περίπου, εκείνη και ο σύζυγός της και πατέρας της Μaria Menounos είχαν νοσηλευτεί με κορονοϊό. Όλα τότε πήγαν καλά και το ζευγάρι νίκησε τον ιό.

Η Λίτσα Μενούνος τελικά έφυγε στις 2 Μαΐου, 5 χρόνια μετά την διάγνωση των γιατρών που της είχαν δώσει προσδόκιμο ζωής το πολύ έναν χρόνο.

Η Μαρία έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου απεικονίζεται η μητέρα της στις τελευταίες της στιγμές, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στην αγκαλιά της μαζί με τον σκύλο τους. «Αναπαύσου εν ειρήνη μαμά. Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε κοντά του το ελληνικό Πάσχα. Χριστός Ανέστη μαμά», έγραψε η Μενούνος, με την τελευταία πρόταση να είναι γραμμένη στα ελληνικά.



Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.