CELEBRITIES

Ηalle Berry: Η επική αντίδραση της στα memes για τo κούρεμα της στα Oscars


The Jennettes

3 Μαΐου 2021

Ηalle Berry: Η επική αντίδραση της στα memes για τo κούρεμα της στα Oscars
Η επική αντίδραση Ηalle Berry στο τρολάρισμα για τα μαλλιά της

Σίγουρα θα θυμάστε ότι πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η 93η απονομή των βραβείων Όσκαρ. Και πώς να το ξεχάσετε άλλωστε, αφού κατάφεραν ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, να μας χαρίσουν μερικές εντυπωσιακές στιγμές.

Μία από αυτές, η εμφάνιση της Halle Berry στο κόκκινο χαλί.

Η Halle Berry κατάφερε να γίνει viral στα Όσκαρ κυρίως εξαιτίας του μοντέρνου κουρέματος της σε κοντό ασύμμετρο bob.

Η εμφάνισή της ήταν από εκείνες που συζητήθηκαν πολύ τόσο για το εντυπωσιακό βιολετί της φόρεμα με την υπογραφή Dolce & Gabbana όσο και για το ιδιαίτερο hairlook της, το οποίο ωστόσο έγινε αφορμή για τους χρήστες των social media να δημιουργήσουν αμέτρητα αστεία memes.

Aστεία όμως, ήταν και η αντίδρασή της ηθοποιού όπως και η απάντησή της.

Mπορεί οι θαυμαστές της να πίστεψαν ότι το κούρεμα της ήταν αληθινό, (η ίδια μάλιστα είχε μοιραστεί εικόνες από τα κομμένα της μαλλιά μέσω Instagram Stories), όμως η σταρ έσπευσε να τους καθησυχάσει πως επρόκειτο μόνο για μια προσωρινή αλλαγή για την βραδιά.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια selfie με τα μακριά μαλλιά της. "Oscar bob ... αστειεύομαι 😂" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Το κούρεμα στο κόκκινο χαλί αποδείχθηκε μια πολύ πειστική περούκα.

Mάλιστα, είναι τόσο cool που αναδημοσίευσε στο twitter ένα από τα πιο αστεία βίντεο για τα μαλλιά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.