CELEBRITIES

Nick Kamen: Έφυγε από τη ζωή το διάσημο μοντέλο της Levis σε ηλικία 59 ετών


The Jennettes

6 Μαΐου 2021

Nick Kamen: Έφυγε από τη ζωή το διάσημο μοντέλο της Levis σε ηλικία 59 ετών
Την είδηση του θανάτου του Nick Kamen έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο instagram ο φίλος του και τραγουδιστής Boy George.

Την είδηση του θανάτου του Nick Kamen έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο instagram ο φίλος του και τραγουδιστής, Boy George.

Το διάσημο μοντέλο των Levis και τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. H οικογένειά του έβγαλε την θλιβερή ανακοίνωση και ο Boy George τον αποχαιρέτησε με ένα post στο Instagram που τον χαρακτηρίζει «τον πιο όμορφο και γλυκό άντρα».

Το εντυπωσιακό του παρουσιαστικό τον έκανε αμέσως να ξεχωρίσει και μόλις στα 18 του χρόνια είδε το αστέρι του να ανεβαίνει ψηλά καθώς η διαφήμιση που έκανε για λογαριασμό της εταιρείας Levis το 1985 τον έκανε ευρέως γνωστό. 

Είναι η κλασική πλέον διαφήμιση, στην οποία φαίνεται να βγάζει τα ρούχα του και να τα βάζει το πλυντήριο, υπό την ηχητική συνοδεία του «I Heard It Through The Grapevine», του Marvin Gaye.

Ο αντίκτυπος της διαφήμισης αυτής ήταν τρομακτικός για την εποχή, αφού εκτίναξε τις πωλήσεις του τζιν σε επίπεδα που δεν τα είχαν φανταστεί ούτε οι άνθρωποι του brand, ενώ ο ίδιος έγινε sex symbol.

Το «Each Time You Break My Heart» ήταν η μόνη επιτυχία του Nick Kamen, ήταν και το πρώτο single από το άλμπουμ. Η Madonna, εκτός από τη σύνθεση και την παραγωγή του κάνει και φωνητικά, έτσι η επιτυχία ήταν αναπόφευκτη. 

Η ίδια, το 1986, είχε δηλώσει ότι το «χάρισμα» και η «όμορφη φωνή» του Kamen ήταν αυτό που την έκαναν να επικοινωνήσει μαζί του για συνεργασία.

Άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη το βράδυ, ενώ είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μυελού των οστών.

Πηγή φωτογραφιών: Getty/ Ideal Images

Δείτε ακόμη:

Ο Nick Kamen μέσα από τον φωτογραφικό φακό

Missing content item.

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS