CELEBRITIES

Chiara Ferragni: Έγινε 34 χρονών και ανέβασε την πιο χαριτωμένη φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια


The Jennettes

7 Μαΐου 2021

Chiara Ferragni: Έγινε 34 χρονών και ανέβασε την πιο χαριτωμένη φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια

Η Chiara Ferragni είναι η πιο διάσημη fashion blogger με εκατομμύρια θαυμαστές που την ακολουθούν στα social media για το μοναδικό της στιλ.

Η λαμπερή influencer σήμερα γίνεται 34 χρονών και όπως φαίνεται θα είναι τα πιο όμορφα γενέθλιά της αφού πριν λίγο καιρό απέκτησε και το δεύτερο παιδί της και θα τα γιορτάσουν όλοι μαζί οικογενειακά. 

Η ίδια βέβαια αποφάσισε να ευχηθεί στον εαυτό της, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο Instagram μία χαριτωμένη φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. Στη φωτογραφία ποζάρει μπροστά από την τούρτα γενεθλίων της και είναι ένα όμορφο κοριτσάκι που απολαμβάνει τη στιγμή.

Φυσικά, οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν βλέποντας την μικρή Chiara και δεν σταμάτησαν να της εύχονται για τα γενέθλιά της!

Η Ιταλίδα Influencer έφερε πριν από λίγους μήνες στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, την Vittoria και μαζί με τον μικρό της γιο Leo και τον αγαπημένο της σύντροφο, Fedez θα γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα για εκείνη.

 

Δείτε ακόμη:

Μαντέψτε τι χρώμα βάφει τα νύχια της η Chiara Ferragni

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.