CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow μιλά για την μητρότητα: «Οι μητέρες πρέπει να στηρίζουμε η μία την άλλη»


The Jennettes

7 Μαΐου 2021

Η Gwyneth Paltrow μιλά για την μητρότητα: «Οι μητέρες πρέπει να στηρίζουμε η μία την άλλη»
Η πολύτιμη συμβουλή της Gwyneth Paltrow για τις μητέρες.

Σύμφωνα με τη Gwyneth Paltrow, η μητρότητα είναι κάτι που δεν πρέπει να κρίνει κανείς.

Σε ένα νέο επεισόδιο της σειράς Coach Conversations της σταρ στο YouTube, η Paltrow και η τραγουδίστρια Ciara συζήτησαν σχετικά με τη μητρότητα, κατά τη διάρκεια της οποίας η ιδρυτής του Goop προέτρεψε τις μητέρες να υποστηρίζουν η μία την άλλη. Η Paltrow, έχει δύο παιδιά, την Apple, 16 ετών και τον Moses, 15 ετών, με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin.

Η διάσημη σταρ του Hollywood δήλωσε ότι είναι σημαντικό "να μην κρίνεις άλλες μητέρες στη διαδικασία και τις αποφάσεις τους. Νομίζω ότι υπάρχει αυτή η τάση μερικές φορές: Μήπως θηλάζετε; Δεν θηλάσατε; Οι άνθρωποι ασχολούνται τόσο πολύ και νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό να καταλάβουμε ότι όλες οι μητέρες κάνουν το καλύτερό που μπορούν", πρόσθεσε η 48χρονη Paltrow. "Οι συμβουλές, ενώ είναι υπέροχες αν κάποιος σας τις ζητήσει, είναι διαφορετικές από την κρίση."

Η Paltrow πρόσφατα μίλησε για την εμπειρία της να είναι θετή μητέρα μετά το γάμο της με τον Falchuk το 2018. «Έχω δύο όμορφα θετά παιδιά, που έχουν την ίδια ηλικία με τα δικά μου». «Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση για μένα και τους αγαπώ», συνέχισε, προσθέτοντας, «έχω μάθει τόσα πολλά για τον εαυτό μου μέσω της διαδικασίας».

Δείτε ακόμα: 11+1 δημιουργίες street art για την πανδημία του κορωνοϊού που θα σας εκπλήξουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.