CELEBRITIES

Ben Affleck: To βίντεο που έστειλε σε γυναίκα, η οποία τον απέρριψε σε dating app


The Jennettes

7 Μαΐου 2021

Ben Affleck: To βίντεο που έστειλε σε  γυναίκα, η οποία τον απέρριψε σε dating app

O Ben Affleck, ανήκει στους διάσημους single stars που χρησιμοποιεί dating apps και δεν το κρύβει.

Aλήθεια, αν σας έστελνε μήνυμα κάποιος που ισχυρίζεται ότι είναι ο Ben Affleck, θα τον πιστεύατε; To πιθανότερο είναι πως όχι. Αυτό το πρόβλημα αντιμετώπισε ο διάσημος ηθοποιός όταν πρόσφατα χρειάστηκε να αποδείξει ότι είναι ο ίδιος σε μία γυναίκα στο Raya.

Η influencer Nivine Jay μοιράστηκε αυτό το βίντεο στο TikTok, γράφοντας “Sorry Ben” και φυσικά έγινε viral. Όλα ξεκίνησαν όταν το dating app τους έβγαλε ότι ταιριάζουν και η γυναίκα τον απέρριψε γιατί δεν πίστεψε ότι είναι όντως ο Ben Affleck.

Έτσι, ο γοητευτικός ηθοποιός της έστειλε μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram. Συγκεκριμένα, της έστειλε ένα selfie βίντεο όπου έλεγε: “Nivine, γιατί με απέρριψες; Εγώ είμαι”. Φυσικά το βίντεο έγινε viral και σχολιάστηκε έντονα στα κοινωνικά δίκτυα.

Όλα αυτά ενώ ο Affleck εθεάθη να περνά χρόνο με την πρώην αρραβωνιαστικιά του Jennifer Lopez, η οποία είναι επίσης single μετά τον χωρισμό της με τον Alex Rodriguez.

Δείτε ακόμη: Flashback: Jennifer Lopez-Ben Affleck

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.