CELEBRITIES

Η νέα εμφάνιση της εγκύου Meghan Markle και το μήνυμα για το εμβόλιο


The Jennettes

9 Μαΐου 2021

Η νέα εμφάνιση της εγκύου Meghan Markle και το μήνυμα για το εμβόλιο
Η νέα εμφάνιση της Meghan Markle

H Meghan Markle εμφανίστηκε σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο, για το Global Citizen's VAX Live: The Concert to Reunite the World.

Το Σάββατο, η Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της, με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι έκανε την πρώτη εμφάνισή της, μετά την συνέντευξη στην Oprah Winfrey, σε μία εικονική ομιλία όπου ζήτησε ισόνομη διανομή του εμβολίου κατά της Covid-19.

«Συγκεντρωθήκαμε απόψε επειδή ο δρόμος μπροστά μας γίνεται πιο φωτεινός. Αλλά θα μας οδηγήσει όλους στο να βρούμε τον δρόμο μας προς τα εμπρός. Ως πρεσβευτές της εκστρατείας του Vax Live, ο σύζυγός μου και εγώ πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμο το γεγονός ότι η ανάρρωσή μας δίνει προτεραιότητα στην υγεία, την ασφάλεια και την επιτυχία όλων, ιδιαίτερα των γυναικών που έχουν επηρεαστεί δυσανάλογα από αυτήν την πανδημία»,

«Οι γυναίκες, και ειδικά οι μαύρες γυναίκες, έχουν δει να αφανίζεται μία γενιά οικονομικού κέρδους. Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, σχεδόν 5,5 εκατομμύρια γυναίκες έχασαν τη δουλειά τους στις ΗΠΑ και αναμένονται 47 εκατομμύρια περισσότερες γυναίκες, σε όλο τον κόσμο να βρεθούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας», συνέχισε.

«Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που σύντομα θα υποδεχτούμε μια κόρη. Είναι ένα αίσθημα χαράς που μοιραζόμαστε με εκατομμύρια άλλες οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Όταν το σκεφτόμαστε, αναλογιζόμαστε όλες τις νέες γυναίκες και τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο, στα οποία πρέπει να να τους δοθεί η δυνατότητα και η υποστήριξη να μας οδηγήσουν μπροστά. Η μελλοντική τους ηγεσία εξαρτάται από τις αποφάσεις, που παίρνουμε και τις ενέργειες που κάνουμε τώρα, για να τις οργανώσουμε και να προετοιμάσουμε όλους μας με σκοπό ένα επιτυχημένο, δίκαιο, συμπονετικό αύριο.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι καθώς ανακάμπτουμε, θα ανακάμψουμε πιο δυνατοί. Ότι καθώς ξαναχτίζουμε, ξαναχτίζουμε μαζί. Ευχαριστώ».

Η 39χρονη Meghan και ο 36χρονος πρίγκιπας Harry συμμετείχαν στην εκστρατεία με στόχο να αυξήσει τις δωρεές και την κατανομή δόσεων εμβολίου σε πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο.

Νωρίτερα το Σάββατο το απόγευμα, η Global Citizen μοιράστηκε ένα βίντεο με τον Harry στο οποίο ο πρίγκιπας μιλά για την καμπάνια.

«Τον τελευταίο χρόνο, όλοι έχουν βιώσει τόσες πολλές απώλειες και νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να θεραπευτούμε και να ανακάμψουμε πραγματικά είναι να το κάνουμε μαζί», είπε.

Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μετά την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου στις 17 Απριλίου. Η Μέγκαν Μαρκλ, δεν βρέθηκε στη συναυλία λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης, και προτίμησε να κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά την συνέντευξη στην Oprah Winfrey ψηφιακά.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.