CELEBRITIES

Elon Musk: Αποκάλυψε ότι πάσχει από σύνδρομο Asperger σε ζωντανή εκπομπή


The Jennettes

10 Μαΐου 2021

Elon Musk: Αποκάλυψε ότι πάσχει από σύνδρομο Asperger σε ζωντανή εκπομπή
Ο γνωστός επιχειρηματίας της Tesla, Elon Musk, αποκάλυψε πως πάσχει από σύνδρομο Asperger κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στην αμερικανική κωμική εκπομπή Saturday Night Live, στην οποία ήταν και οικοδεσπότης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, αποκάλυψε πως πάσχει από σύνδρομο Asperger κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στην αμερικανική κωμική εκπομπή Saturday Night Live, στην οποία ήταν και οικοδεσπότης.

«Είναι τιμή μου να είμαι ο οικοδεσπότης του SNL και το εννοώ. Μερικές φορές αφού πω κάτι πρέπει να επισημάνω ότι το εννοώ για να καταλάβει ο κόσμος ότι όντως το εννοώ» δήλωσε κατά την έναρξη της βραδιάς.

Ο 49χρονος εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος είπε στους θεατές ότι ήταν «το πρώτο άτομο με το Asperger» που παρουσίασε το μακροχρόνιο πρόγραμμα, πιστεύεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο Musk μίλησε για αυτό.

Άτομα με Asperger ερμηνεύουν το περιβάλλον γύρω τους διαφορετικά από άλλα άτομα.

Ο Musk, ο οποίος έχει περισσότερους από 53 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter, αστειεύτηκε επίσης για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έχει αντιμετωπίσει κριτική, ακόμη και νομικές απειλές για τα tweets του στο παρελθόν.

«Ξέρω ότι μερικές φορές λέω ή δημοσιεύω παράξενα πράγματα, αλλά έτσι λειτουργεί ο εγκέφαλός μου», είπε.

«Σε όποιον έχει προσβληθεί, θέλω απλώς να αναφέρω ότι εφηύρα ξανά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στέλνω ανθρώπους στον Άρη με ένα πύραυλο. Νομίζατε ότι θα ήμουν κανένας ήσυχος, κανονικός άνθρωπος;».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla αυτοσαρκάστηκε επίσης και για το όνομα του γιου του, «X Æ A-12»: «Προφέρεται όπως ο ήχος από μία γάτα που τρέχει πάνω σ' ένα πληκτρολόγιο», είπε.

Ο μονόλογος του Musk κάλυψε μια σειρά θεμάτων, αλλά φαινόταν άνετος, κάτι που λέει πολλά, δεδομένου ότι δεν είναι ηθοποιός ή κωμικός.

Ο Musk είναι μια εκπληκτική επιλογή για την εκπομπή, αφού το «SNL» δεν είναι γνωστό για την επιλογή παρουσιαστών από τον κόσμο της τεχνολογίας ή των επιχειρήσεων. 

Η επιλογή σήκωσε επίσης μερικά φρύδια, μεταξύ μερικών από το καστ να δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους, καθώς ο Musk έχει προκαλέσει πολλές παρεξηγήσεις στο παρελθόν.

Η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν επίσης ιδιαίτερη, αφού για πρώτη φορά το Saturday Night Live προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση, σε διεθνές επίπεδο.

Το YouTube έκανε live streaming σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Αυστραλίας, του Καναδά, της Ινδίας, του Μεξικού, της Ρωσίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως ανακοίνωσε το NBC.

Δείτε ακόμη: Οι πιο φιλόδοξοι επιχειρηματίες κάτω των 18 ετών

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS