CELEBRITIES

Γιατί τα πριγκιπόπουλα του Μονακό τράβηξαν την προσοχή του κοινού - Η συμπεριφορά που χαρακτηρίστηκε ανάρμοστη


The Jennettes

10 Μαΐου 2021

Γιατί τα πριγκιπόπουλα του Μονακό τράβηξαν την προσοχή του κοινού - Η συμπεριφορά που χαρακτηρίστηκε ανάρμοστη

Tα δίδυμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, πρίγκιπας Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα ηλικίας 6 ετών, τράβηξαν την προσοχή του πλήθους στο ABB FIA Formula E Monaco E-Prix.

Δεν ήταν όμως μόνοι τους, αλλά με την ξαδέρφη τους, Κάια Ρόους Γουίτστοκ, ανιψιά της πριγκίπισσας Σαρλέν. Τα τρία παιδιά το διασκέδασαν με τη ψυχή τους, αδιαφορώντας για τις κάμερες και το πλήθος. 

Χαιρετούσαν, έπαιζαν, ζητωκράυγαζαν για τον αγώνα πάνω στον εξώστη, ενώ δεν φορούσαν μάσκες προστασίας.

jenny.gr

Ο πρίγκιπας Ζακ φορούσε γαλάζιο πουκάμισο, τζιν παντελόνι με δερμάτινη ζώνη, αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ηλίου με έγχρωμους φακούς.

Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, η οποία όσο  μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στην μητέρα της, φορούσε ένα χαριτωμένο φόρεμα denim με t-shirt και λευκά sneakers.

Ο πατέρας τους, πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος παρευρέθηκε στον αγώνα με τον Ισπανό επιχειρηματία Αλεχάντρο Αγκάγκ και τον ανιψιό του, Πιερ Κασιράγκι, φαινόταν χαλαρός, και δεν δίστασε να παίξει και να φωτογραφηθεί με τα παιδιά του. 

 Δείτε ακόμη: 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.