CELEBRITIES

Διάσημες μαμάδες και μπαμπάδες γιορτάζουν τη Γιορτή της Μητέρας με τα πιο απολαυστικά posts στο Instagram


The Jennettes

10 Μαΐου 2021

Διάσημες μαμάδες και μπαμπάδες γιορτάζουν τη Γιορτή της Μητέρας με τα πιο απολαυστικά posts στο Instagram
Η χθεσινή ημέρα, ήταν αφιερωμένη στις μαμάδες. Κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου έχουμε συμφωνήσει να γιορτάζουμε τα πλάσματα που μας έφεραν στον κόσμο και αγαπάμε όσο τίποτα. Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελούν και οι διάσημες μανούλες, πολλές από τις οποίες μοιράστηκαν τρυφερές στιγμές με τα παιδιά τους στα social media.

Η χθεσινή ημέρα, ήταν αφιερωμένη στις μαμάδες. Κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου έχουμε συμφωνήσει να γιορτάζουμε τα πλάσματα που μας έφεραν στον κόσμο και αγαπάμε όσο τίποτα. Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελούν και οι διάσημες μανούλες, πολλές από τις οποίες μοιράστηκαν τρυφερές στιγμές με τα παιδιά τους στα social media. Δεν έλειψαν όμως, και οι διάσημοι μπαμπάδες που ήθελαν να τιμήσουν τις γυναίκες της ζωής τους. Ας δούμε λοιπόν, τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις. 

Kate Hudson

Η Kate Hudson είναι μητέρα τριών παιδιών, του 17χρονου Ryder, του 9χρονου Bingham «Bing» και της 2χρονης Rani Rose. Μοιράστηκε λοιπόν στο Instagram, γλυκές στιγμές της γιορτής της μητέρας με την οικογένειά της.

«Τα κάνω όλα για τα παιδιά μου και για το μέλλον τους 🌼Και είμαι τυχερή που έχω το θεμέλιο αυτό από τη μητέρα μου @goldiehawn, που είναι η έμπνευσή μου. Προς τις μαμάδες όλου του κόσμου, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ. Και πάντα να ξέρετε, αν αισθάνεστε ότι η μητρότητα είναι σκληρή δουλειά, είναι σίγουρα ΚΑΛΗ δουλειά! Γιατί το να μεγαλώνεις την επόμενη γενιά, δεν είναι ποτέ εύκολο. Αγάπη σε όλους», έγραψε η ίδια στη λεζάντα. 

Hilaria Baldwin

Η Hilaria μοιράζεται έξι παιδιά με τον σύζυγό της, Alec Baldwin, μεταξύ των οποίων η 7χρονη Carmen Gabriela, ο 2 ετών Romeo Alejandro David, ο 4χρονος Leonardo Ángel Charles και ο 5χρονος Rafael Thomas. Τον Σεπτέμβριο απέκτησε άλλον έναν γιο, τον Eduardo «Edu» Pao Lucas, ενώ τον Μάρτιο αποκάλυψε ότι καλωσόρισε τη νεογέννητη María Lucía Victoria μέσω παρένθετης μητέρας.

Η συν-οικοδεσπότης του «Mom Brain podcast», ανάρτησε στον λογαριασμό της γλυκές φωτογραφίες από την οικογένειά της για την ημέρα, γράφοντας στο Instagram, «Έδωσα σχεδόν στον εαυτό μου το δώρο να μην προσπαθώ να αποκτήσω μια φωτογραφία και των 6 παιδιών μου για την Ημέρα της Μητέρας... γιατί μπορείτε να φανταστείτε πόσο τρελό είναι αυτό 🤪! Όμως, ήταν πραγματικά υπέροχο άθλημα και χαίρομαι που κάναμε την προσπάθεια, πηγαίνει τόσο γρήγορα, έτσι;»

Η star ευχαρίστησε επίσης όλες τις γυναίκες στη ζωή της. «Σας αγαπώ όλες, από τα μωρά μου μέχρι τη μαμά μου μέχρι τις γιαγιάδες μου που έχουν πεθάνει, την πεθερά μου, τις επίτιμες μαμάδες μου, τις θείες μου, την κουνιάδα μου και τις αδελφές μου, τις ανιψιές μου, της μαμάδες των φίλων μου, όλες τις εκπληκτικές μητέρες που έχουν χτίσει αυτήν την κοινότητα εδώ μαζί μου. Μαμά- άνθρωπος, μαμά- ζώο, μαμά που ξέρει τον πόνο του να χάνεις ένα παιδί, ή τη λαχτάρα να είναι μαμά, τις μαμάδες που βιώνουν τη μητρότητα με τρόπο που δεν περίμεναν ποτέ... Δεν έχει σημασία, το να είσαι μαμά είναι ένας τίτλος που παίρνουμε όταν αγαπάμε και φροντίζουμε ένα άλλο ον. Όλες με εμπνέετε καθημερινά, μου δίνετε δύναμη να προσπαθώ συνεχώς να γίνομαι καλύτερη μητέρα, ελπίζω να είναι περήφανα τα παιδιά μου. Σας αγαπώ όλες και ελπίζω να γιορτάζετε, το αξίζετε αυτό και πολλά άλλα. Είμαι ευγνώμων για εσάς».  

Dwayne Johnson

Την Κυριακή, ο ηθοποιός γιόρτασε τη γυναίκα του, με την οποία έχει αποκτήσει την 3χρονη Tiana Gia και την 5χρονη Jasmine με μια γλυκιά δημοσίευση στο Instagram. «Ένα κολάζ για την Ημέρα της Μητέρας με τρεις εικόνες της @laurenhashianofficial που είναι αναμφίβολα η πιο ευγενική, η πιο ζεστή και η πιο χαρούμενη (και πιο δυνατή) ψυχή, (όλοι εσείς που τη γνωρίζετε, θα συμφωνήσετε), στον κόσμο».

Στην πρώτη φωτογραφία είναι αγκαλιά μαζί στην αγαπημένη τους Χαβάη. Στη δεύτερη, εκείνη φοράει μία μπλούζα με ένα ιδιαίτερο μήνυμα που ο ίδιος αστειεύεται ότι είναι υπόνοιες για τον γάμο τους και η τρίτη απεικονίζει μία όμορφη, ήσυχη στιγμή με την κόρη και τη γυναίκα του στη βεράντα τους.

«Είσαι το λαμπρό παράδειγμα για τις κόρες μας, που η αγάπη και η λατρεία τους για εσένα είναι απεριόριστη. Είναι ωραίο να είσαι σημαντικός, αλλά είναι πιο σημαντικό να είσαι καλός. Ily dj x #happymothersday ❤️», έγραψε ο διάσημος ηθοποιός.  

Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian πέρασε την ημέρα με τα τρία παιδιά της, τους γιους της, Reign Aston, 6 ετών, Mason Dash, 11 ετών, και την κόρη της Penelope Scotland, 8 ετών, τα οποία μοιράζεται με τον πρώην της Scott Disick.

Ωστόσο, ο νυν φίλος της Travis Barker φρόντισε να κάνει την ημέρα της λίγο πιο ξεχωριστή, στέλνοντας της πολλά μπουκέτα με πολύχρωμα τριαντάφυλλα και παιώνιες. Η Kardashian δημοσίευσε τις τεράστιες συνθέσεις λουλουδιών στα stories της στο Instagram, περπατώντας από τη μία περιοχή του σπιτιού της στην άλλη για να επιδείξει όλα τα λουλούδια που της είχε χαρίσει ο ντράμερ. 

Jennifer Lopez

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μάς άφησε να ρίξουμε μία ματιά στους εορτασμούς της Κυριακής, αναρτώντας πολλές φωτογραφίες της γεμάτης διασκέδαση ημέρας με τα 13χρονα δίδυμα της, την κόρη της Emme Maribel και τον γιο της Maximilian «Max» David, τα οποία μοιράζεται με τον πρώην σύζυγος της, Marc Anthony.

«#MothersDay με τη μαμά και τις καρύδες μου!» Η Lopez έγραψε το σύνολο των εικόνων, στις οποίες συμμετείχε και η μητέρα της, Guadalupe Rodríguez.

Επίσης την Κυριακή, η Lopez έστειλε ένα γλυκό μήνυμα στην αγαπημένη της μαμά. «Ήταν η μαμά μου που ενσταλάξε σε εμάς από πολύ μικρή ηλικία ότι μπορούσαμε να κάνουμε οτιδήποτε. Αυτό ήταν κάτι που έμεινε πραγματικά μαζί μου», έγραψε η τραγουδίστρια, μαζί με ένα βίντεο από την τελευταία της καμπάνια JLo Beauty όπου πρωταγωνίστησαν η Guadalupe και η Emme .

«Το να είμαι μαμά, είναι η μεγαλύτερη μου χαρά και σήμερα σκέφτομαι τη μαμά μου και όλες τις μητέρες εκεί έξω. Αυτή είναι η μέρα σου και ελπίζω να περιτριγυρίζεσαι από αγάπη, ευγνωμοσύνη και εκτίμηση… να το απολαύσεις! #HappyMothersDay #IGotItFromMyMama #MamaGlowsBest», κατέληξε η Lopez. 

Ben Affleck

O 48χρονος ηθοποιός ετοίμασε ένα γλυκό αφιέρωμα στην πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει τρία παιδιά, την Violet, 15 ετών, την Seraphina, 12 ετών και τον  Sam, 9 ετών. 

«Τόσο χαρούμενος που μοιράζομαι αυτά τα παιδιά μαζί σου. Οι πιο τυχεροί γονείς στον κόσμο. Ευχαριστώ για όλα τα καλά που κάνεις. Ευτυχισμένη ημέρα της μητέρας. Με αγάπη, ο μπαμπάς τους», έγραψε ο Affleck, μαζί με τις φωτογραφίες της Garner με τα παιδιά τους, συμπεριλαμβανομένης μιας οικογενειακής φωτογραφίας από προηγούμενες διακοπές αποκριών στην οποία είναι ντυμένος ως Tin Man.

Céline Dion

Η πέντε φορές νικήτρια του βραβείου Grammy, μίλησε για τα παιδιά της την Κυριακή καθώς απολάμβανε οικογενειακό χρόνο για την Ημέρα της Μητέρας. «Ποιος έχει την καλύτερη μέρα σήμερα, εγώ ή τα παιδιά; Τι προνόμιο είναι να είσαι μαμά! Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας! Απολαύστε κάθε στιγμή... Μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό; Συνεχίζεται... Όλη η αγάπη μου, Celine xx ...», έγραψε μαζί με μια φωτογραφία της και των γιων της που κάθονταν έξω με τα σκυλιά τους.

Katy Perry και Orlando Bloom

Η Katy Perry γιόρτασε για πρώτη φορά ως μαμά αφού καλωσόρισε την κόρη της, Daisy Dove με τον αρραβωνιαστικό της Orlando Bloom τον περασμένο Αύγουστο.

«Βρήκα αυτό που έψαχνα ως μητέρα. Τόσο ευγνώμων για αυτή τη βαθιά, βαθιά αγάπη και την τιμή να γίνω μέλος της λέσχης μαμάδων. Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της μητέρας», έγραψε η ίδια στο Instagram.

Εν τω μεταξύ, ο Bloom, αφιέρωσε την εξής ανάρτηση στην Perry: «Βρήκα στον εαυτό μου ένα πραγματικό κελεπούρι. ❤ ❤️», έγραψε ο χαρούμενος μπαμπάς μαζί με μια εικόνα που κρατάει την αρραβωνιαστικιά του ως γοργόνα. «Αποστολή αγάπης και σεβασμού σε όλους τους καταπληκτικούς ανθρώπους που έχουν διαμορφώσει τη ζωή μας, μας υποστήριξαν και μας αγάπησαν χωρίς όρους. Ευτυχισμένη ημέρα της μητέρας», είπε στη συνέχεια. 

Joe Jonas

Την Κυριακή, ο Joe Jonas γιόρτασε την ηθοποιό του Game of Thrones, με την οποία μοιράζεται την 9 μηνών κόρη Willa, ανεβάζοντας μία φωτογραφία που δεν είχε ξαναβγεί ποτέ στο φως της δημοσιότητας με την κοιλιά της Turner κατά την εγκυμοσύνη. Επιπλέον, τίμησε και την μητέρα των Jonas, τη Denise γράφοντας: «Ευτυχισμένη ημέρα της μητέρας σε όλες τις καταπληκτικές μητέρες εκεί έξω και σε αυτές τις δύο μαμάδες».

Kylie Jenner

Τέλος, η Jenner δημοσίευσε χαριτωμένες εικόνες αγκαλιά με τη Stormi, γράφοντας στο Instagram: «Μου αρέσει να είμαι η μαμά σου».

Δείτε ακόμη:


Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.