CELEBRITIES

Maria Menounos: Στέλνει ένα δυνατό μήνυμα στους ανθρώπους που έχασαν τη μητέρα τους όπως εκείνη


The Jennettes

10 Μαΐου 2021

Maria Menounos: Στέλνει ένα δυνατό μήνυμα στους ανθρώπους που έχασαν τη μητέρα τους όπως εκείνη
Ενώ η Ημέρα της Μητέρας είναι μια μέρα για να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε τις μητρικές φιγούρες στη ζωή μας, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι μπορεί να είναι πάρα πολύ δύσκολη για άτομα που έχουν αντιμετωπίσει την απώλεια τους.

Ενώ η Ημέρα της Μητέρας είναι μια μέρα για να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε τις μητρικές φιγούρες στη ζωή μας, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι μπορεί να είναι πάρα πολύ δύσκολη για άτομα που έχουν αντιμετωπίσει την απώλεια τους.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η μητέρα της Maria Menounos, Litsa Menounos πέθανε μετά από μάχη για περισσότερα από τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο του εγκεφάλου σταδίου 4.

Την Ημέρα της Μητέρας, η Maria μοιράστηκε ένα όμορφο μήνυμα ελπίδας και αγάπης:

«Ευτυχισμένη ημέρα της μητέρας, μαμά. Σε όποιον έχει χάσει τη μαμά του, θέλω να μοιραστώ ένα μέρος της ομιλίας μου που δυστυχώς δεν μου επιτράπηκε να πω στην κηδεία της. Δεν είμαι σίγουρη γιατί οι εκκλησίες μας δεν το επιτρέπουν, αλλά είναι αυτό που είναι. 

Δούλεψα με μια πολύ ευγενική γυναίκα που ξέρει την απώλεια και βοηθά τους άλλους αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, τη @Diannebgray, για να προετοιμαστώ για το τι μπορούσε να συμβεί στη μαμά μου. Αν και είχα ελπίδα για ένα θαύμα, προετοιμαζόμουν επίσης για οποιαδήποτε έκβαση. Η ψυχή της μαμάς είχε τη δική της πορεία και έπρεπε να το σεβαστώ. Η Dianne ρώτησε τι αγαπάω στη μαμά μου. Είπα ότι η μαμά μου ήταν το πιο ανιδιοτελές άτομο που ξέρω. Η Dianne είπε ότι είναι αστείο που δεν ανέφερα τίποτα για τα μαλλιά της, τα νύχια της ή κάτι φυσικό. Το μόνο πράγμα που πεθαίνει είναι το σώμα της. Η ψυχή της είναι αυτό που αγαπάς στη μαμά σου, είπε. Και αυτή είναι ενέργεια. Η ενέργεια μεταξύ δύο ανθρώπων είναι αγάπη και η ενέργεια ούτε δημιουργείται ούτε καταστρέφεται. Η επιστήμη το αποδεικνύει. Η αγάπη μας είναι παντού όλη την ώρα. Η Dianne με δίδαξε ότι επρόκειτο να μάθω έναν νέο τρόπο να συνδέομαι μαζί της και να την ακούω: όπως περίπου συνδέομαι με τον θεό.

Το μοιράζομαι μαζί σας, ώστε να γνωρίζετε ότι οι μαμάδες σας είναι ακόμα μαζί σας. Ξέρω ότι η μαμά μου είναι και μιλάω συνεχώς μαζί της.

Ο μεγαλύτερος φόβος μου στη ζωή μου ήταν πάντα το να χάσω τους γονείς μου. Δούλεψα ακούραστα για να το καθυστερήσω. Αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια με δίδαξαν ότι δεν θα είμαι ποτέ μόνη τώρα. Με καθοδηγούν, με προστατεύουν και με αγαπούν από ψηλά και τώρα έχω τον μεγαλύτερο φύλακα άγγελο, τη Μαμά μου.  Θα σ' αγαπώ για πάντα, μαμά. ❤️».

Η Maria Menounos, η οποία επί του παρόντος επιδιώκει να κάνει παιδιά μέσω της παρένθετης μητρότητας με τον σύζυγό της, Keven Undergaro, μίλησε για το πόσο βοήθησε τη μαμά της «να σκέφτεται το μέλλον με τα εγγόνια που θα έρθουν» σε ένα επεισόδιο του Απριλίου του σόου της στο YouTube, «Better Together», στο οποίο περιέγραψε λεπτομερώς τη διάγνωση COVID-19 της Litsa στη μέση της μάχης της με τον καρκίνο.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.