CELEBRITIES

Πρίγκιπας Κάρολος: «Φέτος και η δική μου οικογένεια θα έχει μία κενή θέση στο δείπνο της»


The Jennettes

11 Μαΐου 2021

Πρίγκιπας Κάρολος: «Φέτος και η δική μου οικογένεια θα έχει μία κενή θέση στο δείπνο της»
Ο Πρίγκιπας Κάρολος απέδωσε ένα συγκινητικό φόρο τιμής στον πατέρα του, Πρίγκιπα Φίλιππο, σε ένα τηλεοπτικό μήνυμα που σηματοδότησε το τέλος του Ραμαζανιού, λέγοντας ότι όπως και πολλές οικογένειες φέτος, η δική του θα έχει επίσης μία άδεια θέση στο δείπνο της. 

Ο Πρίγκιπας Κάρολος απέδωσε ένα συγκινητικό φόρο τιμής στον πατέρα του, Πρίγκιπα Φίλιππο, σε ένα τηλεοπτικό μήνυμα που σηματοδότησε το τέλος του Ραμαζανιού, λέγοντας ότι, όπως πολλές οικογένειες φέτος, έτσι και η δική του θα έχει μία άδεια θέση στο τραπέζι της. 

Σε μια ειλικρινή ομιλία που έγινε κατά τη διάρκεια ενός εικονικού Iftar, που είναι το κοινοτικό σπάσιμο της νηστείας, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας μίλησε για τον καταστροφικό αντίκτυπο της πανδημίας Covid-19 στη χώρα.

«Το τελευταίο έτος, γνωρίζω ότι ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας, και γνωρίζω πολύ καλά τον αντίκτυπο της πανδημίας στη μουσουλμανική κοινότητα. Φέτος τόσες πολλές οικογένειες, όπως η δική μου, θα έχουν μια κενή θέση στο τραπέζι τους και οι φίλοι τους δεν θα μπορούν πλέον να μοιράζονται το εορταστικό αγκάλιασμα μετά τις προσευχές του Eid. Μπορώ μόνο να πω πόσο θλιμένος είμαι από αυτήν την τραγική κατάσταση και πως η καρδιά μου είναι κοντά σε όλους εκείνους που έχουν χάσει τα αγαπημένα τους πρόσωπα».

Το Iftar διοργανώθηκε από το Naz Legacy Foundation και περιλάμβανε επίσης τις συνεισφορές του υπουργού Εξωτερικών Dominic Raab, του Επίσκοπου του Λονδίνου και του Αρχηγού των Ραβίνων. Η διαδικτυακή αυτή εκδήλωση ήταν μόνο μία από μια σειρά εικονικών εορτασμών με στόχο την ενθάρρυνση των ανθρώπων να μείνουν στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, το οποίο θα λήξει την Τετάρτη.

Να θυμίσουμε ότι ο Δούκας του Εδιμβούργου πέθανε σε ηλικία 99 ετών στις 9 Απριλίου 2021 μετά από 73 χρόνια γάμου με τη Βασίλισσα.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.