CELEBRITIES

Dua Lipa: Ο λόγος που ζήτησε την αύξηση αποδοχών των εργαζομένων στο NHS


The Jennettes

12 Μαΐου 2021

Dua Lipa: Ο λόγος που ζήτησε την αύξηση αποδοχών των εργαζομένων στο NHS

Η Dua Lipa ζήτησε αύξηση των αποδοχών για τους εργαζόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) καθώς κέρδισε δύο μεγάλα βραβεία στα Brits Awards, την πρώτη μεγάλη δια ζώσης τελετή στη Μεγάλη Βρετανία στην εποχή της Covid. Η εκδήλωση στο O2 Arena του Λονδίνου πραγματοποιήθηκε με κοινό 4.000 ατόμων και χωρίς κοινωνικές αποστάσεις ή μάσκες προσώπου. 

Η star κάλεσε τον Πρωθυπουργό, Boris Johnson να δώσει στους νοσηλευτές και τους εργαζομένους στο NHS παραπάνω αποδοχές, δεχόμενη το χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Η ίδια αφιέρωσε επίσης ένα από τα βραβεία της στη Βρετανίδα νοσοκόμα, Dame Elizabeth Anionwu, για την οποία σημείωσε ότι αφιέρωσε την καριέρα της στη νοσηλευτική στην καταπολέμηση της φυλετικής αδικίας και την προστασία των εργαζομένων πρώτης γραμμής.

Είπε επίσης ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη ευγνωμοσύνης και σεβασμού για τους εργαζομένους στην πρώτη γραμμή και ότι είναι πολύ καλό να τους αναγνωρίζουμε αλλά και να τους πληρώσουμε.

«Νομίζω, λοιπόν, ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι όλοι να δώσουμε ένα τεράστιο, τεράστιο χειροκρότημα και να δώσουμε στον Boris ένα μήνυμα ότι όλοι υποστηρίζουμε μια δίκαιη αύξηση των αποδοχών για την πρώτη μας γραμμή».

Οι Little Mix άδραξαν επίσης την ευκαιρία για να μιλήσουν για τον σεξισμό στη μουσική βιομηχανία αφού έγιναν το πρώτο γυναικείο συγκρότημα που κέρδισε το βραβείο του καλύτερου βρετανικού γκρουπ.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.