CELEBRITIES

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους σύμφωνα με τις εταιρίες στοιχημάτων


The Jennettes

12 Μαΐου 2021

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους σύμφωνα με τις εταιρίες στοιχημάτων
Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry:Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους σύμφωνα με τις εταιρίες στοιχημάτων

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζονται να υποδεχτούν το δεύτερο μέλος της οικογενειάς τους και είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ για το γεγονός που έχουν δηλώσει σε συνεντεύξεις τους. Τώρα οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν πάρει φωτιά και τα στοιχήματα πέφτουν βροχή για το όνομα της κορούλας τους.

Σύμφωνα με άρθρα του People, ίσως οι τάσεις στα στοιχήματα να αποκαλύπτουν το όνομα. Πρόκειται για το όνομα ενός πολύ αγαπητού μέλους της βασιλικής οικογένειας και πολλοί αναφέρουν ότι ενδεχομένως να το επιλέξουν για συναισθηματικούς λόγους. 

Ο πρίγκιπας Φίλιππος που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με τον Harry. Μάλιστα, η πριγκίπισσα Ευγενία και η Zara Tindall τίμησαν τον πρίγκιπα Φίλιππο, δίνοντας στους γιους τους ως δεύτερο όνομα το Philip.

Οι εταιρίες στοιχημάτων λοιπόν, αναφέρουν ότι το ζευγάρι θα δώσει στη κορούλα του το όνομα Philippa για να τιμήσουν ένα από τα πιο αγαπημένα τους μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μένει να δούμε αν θα πέσουν μέσα!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.