CELEBRITIES

H Monica Bellucci εμφανίστηκε με κατάλευκα μαλλιά και είναι το ίδιο όμορφη


The Jennettes

14 Μαΐου 2021

H Monica Bellucci εμφανίστηκε με κατάλευκα μαλλιά και είναι το ίδιο όμορφη

Η Monica Bellucci είναι από τις γυναίκες που δεν χορταίνουμε να θαυμάζουμε: Tόσο εντυπωσιακή. Η 56χρονη Ιταλίδα ντίβα ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που όσο κι αν ο χρόνος περνά, παραμένουν γοητευτικές και λαμπερές.

Το στιλ και η εικόνα της signature, με τα σκούρα καστανά μαλλιά της και τα bodycon φορέματα που αγκαλιάζουν τις καμπύλες της, να είναι πάντα αξιοζήλευτα. Όλα τα παραπάνω αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη μεσογειακή της ομορφιά.

Η Μonica έχει πειραματιστεί ελάχιστα με την εμφάνισή της, κυρίως στα μαλλιά της, είτε κόβοντας αφέλειες, είτε επιλέγοντας κοντό φιλαριστό καρέ.

Κι αν σας λέγαμε ότι στην τελευταία της εμφάνιση είχε λευκά μαλλιά; Κι όμως έδειχνε και πάλι υπέροχη.

Εμφανίστηκε μέσω βίντεο στην τελετή παρουσίασης των υποψηφιοτήτων των ιταλικών κινηματογραφικών βραβείων David di Donatello 2021, όπου τιμήθηκε με ένα βραβείο.

Η Μonica Bellucci στο βίντεο ήταν ντυμένη μάγισσα και συγκεκριμένα με το κοστούμι που φορά στην ταινία «La Befana vien di notte» του σκηνοθέτη Paola Landi.

Ακόμα όμως και με την ασημένια περούκα, η Bellucci έδειχνε πανέμορφη!

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.