CELEBRITIES

Vanessa Bryant: Η συγκινητική ομιλία στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame εκ μέρους του αείμνηστου Kobe Bryant


16 Μαΐου 2021

Vanessa Bryant: Η συγκινητική ομιλία στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame εκ μέρους του αείμνηστου Kobe Bryant
Ο Michael Jordan έβαλε τον μακροχρόνιο φίλο και μέντι του, Kobe Bryant, στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame το Σάββατο, 16 μήνες μετά το θάνατο του σε ατύχημα με ελικόπτερο.

Ο Michael Jordan έβαλε τον μακροχρόνιο φίλο και μέντι του, Kobe Bryant, στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame το Σάββατο, 16 μήνες μετά το θάνατο του σε ατύχημα με ελικόπτερο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Mohegan Sun Arena στο Κοννέκτικατ, ένα χρόνο αφότου αναβλήθηκε αρχικά λόγω της πανδημίας COVID-19. Η Vanessa Bryant έκανε μια συγκινητική ομιλία αποδοχής εκ μέρους του αείμνηστου συζύγου της καθώς ο Jordan στεκόταν δίπλα της στη σκηνή μαζί της.

«Τον περασμένο Φεβρουάριο, τηλεφώνησα στον Michael και ρώτησα αν θα προλογίσει τον Kobe απόψε και δέχτηκε ευγενικά. Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ, Michael. Ο Kobe σε θαύμαζε κι αυτό σημαίνει πολλά για εμάς», είπε η Vanessa στον Jordan.

Αργότερα στην ομιλία της, αναφέρθηκε ξανά στον Jordan όταν ανέφερε πώς ο αείμνηστος σύζυγός της έμαθε να εκτιμά τους θαυμαστές του αφού παρακολούθησε το icon του Chicago Bulls όταν ήταν νεότερος. «Οι άνθρωποι δεν το ξέρουν αυτό, αλλά ένας από τους λόγους που ο σύζυγός μου έπαιζε παρά τους τραυματισμούς και τους πόνους ήταν επειδή θυμόταν να είναι ένα μικρό παιδί που καθόταν με τη μύτη του να τρέχει αίμα με τον μπαμπά του για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο του παίκτη να παίζει», είπε η Vanessa πριν κοιτάξει στην κατεύθυνση του Jordan, κάνοντας το πλήθος να πανηγυρίσει. Θα μπορούσε να θυμηθεί τη βόλτα με το αυτοκίνητο, τις συνομιλίες και τον ενθουσιασμό που ήταν αρκετά τυχερός για να έχει θέση στην αρένα. Ο Kobe δεν ήθελε να απογοητεύσει τους θαυμαστές του, ειδικά εκείνους στα 300 τμήματα που πλήρωσαν εισιτήριο για να τον δουν να παίζει. Τα παιδιά με τον ίδιο ενθουσιασμό που είχε εκείνος κάποτε. Θυμάμαι ότι τον ρώτησα γιατί δεν μπορούσε να μην παίξει ένα παιχνίδι αφού πονάει και είπε, «Τι γίνεται με τους θαυμαστές που πλήρωσαν για να με παρακολουθήσει να παίζω μια φορά;» Δεν ξέχασε ποτέ τους θαυμαστές του. Αν μπορούσε, θα έπαιζε κάθε λεπτό κάθε παιχνιδιού, σας αγαπούσε τόσο πολύ».

Επίσης, στην ομιλία της, η Vanessa θυμήθηκε να έχει μια συζήτηση για την τελετή του Hall of Fame με το αστέρι των Lakers, «Εύχομαι ο σύζυγός μου να ήταν εδώ για να αποδεχτεί αυτό το απίστευτο βραβείο. Αυτός και η Gigi άξιζαν να είναι εδώ για να το δουν αυτό. Η Gigi θα ήταν τόσο περήφανη βλέποντας τον μπαμπά της να μπαίνει για πάντα στο Hall of Fame του Μπάσκετ. Ξέρω ότι ο Kobe ανυπομονούσε να είναι εδώ και ζήτησε από το Hall of Fame να προσθέσει συγκεκριμένα ένα έκτο εισιτήριο για τον Capri, ήταν τόσο χαρούμενος. Δεν μίλησε πραγματικά για τα επερχόμενα βραβεία, αλλά το ανέφερε αυτό μια εβδομάδα πριν χαθεί αυτός και ο Gigi».

Ο Bryant, που θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του ΝΒΑ όλων των εποχών, έπαιξε για 20 χρόνια με τους Los Angeles Lakers. Κέρδισε πέντε τίτλους NBA, δύο φορές το NBA Finals MVP και έναν 18-star All-Star. Ο θρύλος των Lakers κατέχει επίσης το ρεκόρ για τους δεύτερους περισσότερους πόντους που σημείωσε ποτέ παίκτης σε ένα παιχνίδι NBA, σκοράροντας 81 πόντους.
 

Δείτε ακόμη:
 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.