CELEBRITIES

Τα Φιλαράκια: Οι stars που θα κάνουν guest εμφανίσεις στο reunion


The Jennettes

15 Μαΐου 2021

Τα Φιλαράκια: Οι stars που θα κάνουν guest εμφανίσεις στο reunion
Τα Φιλαράκια: Οι stars θα κάνουν guest εμφανίσεις στο reunion

Τα Φιλαράκια θα προβληθούν στις 27 Μαΐου και οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν ανεβάσει στα social media το πρώτο teaser που έγινε αμέσως viral. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, εκτός από τους αγαπημένους πρωταγωνιστές, στο reunion θα εμφανιστούν ακόμα 18 stars που θα κάνουν guest εμφάνιση.

Η σειρά που αγαπήθηκε ομολογουμένως όσο καμία άλλη με θαυμαστές από όλο τον κόσμο, θα γιορτάσει την επιτυχία της για ακόμα μια φορά με ένα μοναδικό reunion με όλο το καστ της σειράς αλλά και celebrities που θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία με τα Φιλαράκια. 

Οι πρωταγωνιστές θα υποδεχτούν στον κανάπε τους τους David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon και τη Malala Yousafzai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.