CELEBRITIES

Kate Middleton: Aυτό είναι το κομψό δώρο που έλαβε από τον πρίγκιπα William για την 10η επέτειο του γάμου τoυς


The Jennettes

17 Μαΐου 2021

Kate Middleton: Aυτό είναι το κομψό δώρο που έλαβε από τον πρίγκιπα William για την 10η επέτειο του γάμου τoυς
Kate Middleton: Aυτό είναι το δώρο που έλαβε από τον πρίγκιπα William για την 10η επέτειο του γάμου τoυς

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton τον περασμένο μήνα γιόρτασαν την 10η επέτειο του γάμου τους. Μπορεί το πένθος στο Παλάτι λόγω του θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου να ήταν βαρύ, το βασιλικό ζευγάρι όμως αφιέρωσε χρόνο για να περάσει ρομαντικά αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα. 

Κate και William πόζαραν αγκαλιασμένοι στον επίσημο λογαριασμό που διατηρούν στο Instagram, και οι ευχές έπεσαν βροχή από τους θαυμαστές τους. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Westminster Abbey στις  29 Απριλίου του 2011.

Όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια και μοιράζονται στιγμές τους στα social media. O William σύμφωνα με τα ξένα μέσα, έκανε ένα υπέροχο κολιέ από διαμάντια, δώρο για την 10η επέτειο του γάμου τους.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο κολιέ έχει την υπογραφή του brand κοσμημάτων, Asprey London. Το κόστος του κολιέ αγγίζει τις έντεκα χιλιάδες ευρώ και πρόκειται για ένα κομψό κόσμημα που σίγουρα θα φοράει στις επόμενες δημόσιες εμφανίσεις της.

jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: asprey.com

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.