CELEBRITIES

Céline Dion: Δεν σκέφτεται «να ερωτευτεί ξανά» μετά τον θάνατο του συζύγου της


The Jennettes

18 Μαΐου 2021

Céline Dion: Δεν σκέφτεται «να ερωτευτεί ξανά» μετά τον θάνατο του συζύγου της
Η Céline Dion αναφέρει ότι «έχει υπερβολικά μεγάλη αγάπη» στη ζωή της για να ασχοληθεί ξανά με ραντεβού.

Η Céline Dion ανέφερε πρόσφατα ότι περιβάλλεται από «πολλή αγάπη» για να ασχοληθεί ξανά με ραντεβού.

Η πέντε φορές νικήτρια του βραβείου Grammy, 53, μίλησε πρόσφατα για την ερωτική της ζωή μετά το θάνατο του συζύγου της, René Angélil το 2016. 

«Δεν ξέρω. Δεν έχω ιδέα», δήλωσε η Dion τη Δευτέρα, μετά από την ερώτηση αν θα ξαναέβγαινε ραντεβού. «Αλλά αυτή τη στιγμή, η αγάπη είναι τόσο μεγάλη στη ζωή μου, με τα παιδιά μου, με την ίδια τη ζωή», συνέχισε. «Δεν σκέφτομαι για μια σχέση, ούτε να ερωτευτώ ξανά».

Η ίδια έχει αποκτήσει τους γιους της, René-Charles, 20 ετών, και τα δίδυμα Nelson και Eddy, 10, με τον σύζυγό της, που πέθανε από καρκίνο του λαιμού τον Ιανουάριο του 2016, σε ηλικία 73 ετών. 

jenny.gr

«Το να χάσω τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου τον πατέρα τους, αυτό ήταν κάτι τρομερό», είπε η Dion.

«Νιώθω ότι ο René μού έχει δώσει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και σήμερα», πρόσθεσε. «Βλέπω τα παιδιά μου και καταλαβαίνω ότι ακόμα ζούμε μαζί του. Είναι μέρος της ζωής μας κάθε μέρα, οπότε πρέπει να πω ότι αισθάνομαι πολύ, πολύ δυνατή».

Η Dion τίμησε τον Καναδό παραγωγό μουσικής τον Ιανουάριο, σηματοδοτώντας την πέμπτη επέτειο του θανάτου του. «René, έχουν περάσει ήδη 5 χρόνια... Δεν περνάει ούτε μια μέρα που να μη σε σκεφτόμαστε», έγραψε εκείνη την εποχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

«Σου απευθυνόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ, για να μας καθοδηγήσεις, να μας προστατεύσεις και να συνεχίσεις να μας παρακολουθείς», συνέχισε η Dion. 

«Και προσευχόμαστε να σκορπίσεις την αγάπη σου σε ολόκληρο τον κόσμο, σε όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν απίστευτα δύσκολες στιγμές. Είσαι στην καρδιά μας και στη ζωή μας για πάντα. Σε αγαπάμε, Celine, René- Charles, Nelson και Eddy xx…».

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε μιλήσει προηγουμένως στο Today για την ερωτική της ζωή. «Δεν βγαίνω ραντεβού. Δεν είμαι έτοιμη για ραντεβού», παραδέχτηκε. «Είμαι τόσο τυχερή που με περιβάλλουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που με κάνουν να γελάω, αν και μου λείπει μια αγκαλιά».

Δείτε ακόμη: 25 Celebrities που έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να κάνουν παιδιά

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.