CELEBRITIES

Ashley Graham: Δείχνει με περηφάνεια την κυτταρίτιδά της και «σπάει» το ίντερνετ


Εύα Κονδύλη

18 Μαΐου 2021

Ashley Graham: Δείχνει με περηφάνεια την κυτταρίτιδά της και «σπάει» το ίντερνετ
Η Ashley Graham για ακόμη μία φορά αποτελεί το απόλυτο icon που μας μαθαίνει να αγαπάμε το σώμα μας και να μην προσπαθούμε να αγγίξουμε την «τελειότητα». 

Η Ashley Graham για ακόμη μία φορά αποτελεί το απόλυτο icon που μας μαθαίνει να αγαπάμε το σώμα μας και να μην προσπαθούμε να αγγίξουμε την «τελειότητα». 

Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου αναδεικνύει με αυτοπεποίθηση τις καμπύλες και την απολύτως φυσιολογική κυτταρίτιδά της, δίνοντας για άλλη μια φορά ένα γερό μάθημα σε όλες τις γυναίκες, και ειδικά στα νεαρά κορίτσια, που την ακολουθούν. 

Η ίδια αποτελεί ένα σημαντικό πρότυπο και φέρει μια δόση «αλήθειας» στον «τέλειο» και αψεγάδιαστο κόσμο των social media, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που χρησιμοποίησε τη φωνή της για να μιλήσει για θέματα, όπως οι γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους και τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι, και να μην προσπαθούν να συμβιβαστούν για κανέναν.

Πρόσφατα μάλιστα, δημιούργησε ένα «self-love challenge» στο δημοφιλές TikTok, όπου έδειξε μερικά από τα αγαπημένα μέρη του σώματος της και έγινε viral.

«Το ισχυρότερο μέρος του σώματός μου; Τα πόδια μου» ξεκινά. «Το πιο σέξι μέρος του σώματός μου: τα μάτια μου. Το αγαπημένο μέρος του σώματός μου. Το σαγόνι μου, lol. Το πιο σημαντικό μέρος του σώματός μου; Το χαμόγελό μου :). Το μέρος του σώματός μου που δεν θα άλλαζα ποτέ. ΟΛΑ!!!».

Στη συνέχεια, η Graham λέει στους οπαδούς της ότι είναι «η σειρά τους» και τους ενθαρρύνει να χρησιμοποιούν τον ήχο από το βίντεό της για να επισημάνουν τα αγαπημένα μέρη του σώματος τους. 

Η Ashley Graham, η οποία είναι μαμά του ενός έτους Issac, τον οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της Justin Ervin, μίλησε επίσης για τον τρόπο με τον οποίο η έλλειψη εκπροσώπησης στη βιομηχανία της μόδας την παρακινεί να είναι τόσο αληθινή στο Instagram.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν δημοσιεύω τις "τέλειες "φωτογραφίες στο Instagram", λέει. "Το διατηρώ αληθινό και ακατέργαστο συνεχώς επειδή θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι υπάρχουν γυναίκες με κυτταρίτιδα, με λίπος, με ραγάδες. Υπάρχουν πολλές γυναίκες με καμπύλες, plus-size γυναίκες, μπορείτε να τις αποκαλείτε όπως θέλετε».

Δείτε ακόμη: Οι πιο stylish εμφανίσεις της Ashley Graham

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.