CELEBRITIES

Jennifer Lopez: Δεν επέστρεψε ποτέ το δαχτυλίδι των αρραβώνων της στον Ben Affleck


The Jennettes

18 Μαΐου 2021

Jennifer Lopez: Δεν επέστρεψε ποτέ το δαχτυλίδι των αρραβώνων της στον Ben Affleck
Jennifer Lopez: Δεν επέστρεψε ποτέ το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Ben Affleck

Tα δημοσιεύματα θέλουν μαζί το τελευταίο διάστημα την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck. Μία νέα είδηση για αυτή τη σχέση ήρθε για να ενισχύσει τις έντονες φήμες περί επανασύνδεσης. Ο πρώην εκπρόσωπος της Jlo, Robert Shuter, υποστηρίζει ότι δεν επέστρεψε ποτέ το δαχτυλίδι στον ηθοποιό μετά τον χωρισμό τους το 2004.

H Jennifer Lopez είχε όλα αυτά τα χρόνια στην κατοχή της το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Ben Affleck. Η 51χρονη star και ο 48χρονος Ben ξεκίνησαν να βγαίνουν μετά τη γνωριμία τους στην ταινία "Gigli". Έναν χρόνο αργότερα, ο Ben τής χάρισε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 6 καρατιών σχεδιασμένο από τον Harry Winston. Tο κόστος του δαχτυλιδιού ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια.

Μάλιστα, μετά και το ταξίδι των δύο στην Montana, ο πρώην σύντροφος της Λατίνας star δεν φαίνεται να συμμερίζεται τα ίδια συναισθήματα, καθώς σύμφωνα με άτομο του κοντινού του περιβάλλοντος έχει σοκαριστεί.

Tώρα μένει να δούμε αν αυτό το δαχτυλίδι, υπάρχει λόγος που η Jlo δεν το έχει αποχωριστεί όλα αυτά τα χρόνια!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.