CELEBRITIES

H Κaia Gerber στο πρώτο της solo εξώφυλλο στην αμερικανική Vogue


The Jennettes

19 Μαΐου 2021

H Κaia Gerber στο πρώτο της solo εξώφυλλο στην αμερικανική Vogue
H Κaia Gerber στο πρώτο της solo εξώφυλλο στην Αμερικανική Vogue

Η Kaia Gerber φιγουράρει στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue για το τεύχος Ιούνιου / Ιούλιου του 2021. Πρόκειται για το πρώτο της solo εξώφυλλο στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού, το οποίο φωτογράφησε ο Colin Dodgson.

H νεαρή Kaia, κόρη της θρυλική Cindy Crawford, φόρεσε ρομαντικό φόρεμα Chanel και μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνεις ως μοντέλο και για τη ζωή της σήμερα.

"Για πολύ καιρό, σκεφτόμουν ότι το πρόσωπό μου και το σώμα μου είχαν περισσότερα να πουν από εμένα, γιατί αυτό σκέφτονταν οι άνθρωποι για μένα", λέει η Kaia Gerber.

Μόλις στα 19, η Gerber είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο και από τα πιο επιδραστικά ονόματα με εκατομμύρια ακολούθους στα social media της. "Πάντα ήθελα να είμαι καλή και εύκολη, όχι να δημιουργώ προβλήματα", λέει, "αλλά όταν το κάνεις αυτό, μερικές φορές καταλήγεις να χάνεις τη φωνή σου".

Σε ένα βίντεο για το περιοδικό η Kaia με ένα δροσερό πράσινο φόρεμα παίζει με τα σκυλιά της.

Φυσικά, η διάσημη μητέρα της δεν παρέλειψε να την συγχαρεί μέσα από το Instagram, γράφοντας:

«Συγχαρητήρια για το πρώτο σόλο εξώφυλλο στην American Vogue. Η εσωτερική και εξωτερική ομορφιά σου λάμπει σήμερα και κάθε μέρα. Τόσο περήφανη για τη νεαρή γυναίκα που είσαι και ενθουσιασμένη που παρακολουθώ το ταξίδι σου. Υποθέτω ότι όλες αυτές οι φορές που παίξαμε "φωτογράφιση" στη ντουλάπα μου, ξεπληρώνονται!»

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.