CELEBRITIES

Diana: To γράμμα της που περιγράφει τον δεσμό αγάπης του William και του Harry


The Jennettes

19 Μαΐου 2021

Diana: To γράμμα της που περιγράφει τον δεσμό αγάπης του William και του Harry
Diana: To γράμμα που περιγράφει τον δεσμό αγάπης του William και του Harry

H ζωή της πριγκίπισσας Diana μάς απασχολεί μέχρι και σήμερα και πάντα μας αρέσει να μαθαίνουμε άγνωστες πληροφορίες για εκείνη που επιβεβαιώνουν γιατί αγαπήθηκε τόσο πολύ. Η Diana λοιπόν, σύμφωνα με τα ξένα μέσα ανέκαθεν έγραφε αρκετά γράμματα στον υπεύθυνο των οικονόμων του Παλατιού, Cyril Dickman, που εργάστηκε με την βασιλική οικογένεια για πάνω από 50 χρόνια.

Σε ένα γράμμα που είδε το φως της δημοσιότητας, η πριγκίπισσα περιέγραφε τον ιδιαίτερο δεσμό ανάμεσα στους δύο γιους της, τον πρίγκιπα William και τον Harry. Χαρακτήριζε με πολύ τρυφερά λόγια τη σχέση των παιδιών της, που όπως όλα δείχνουν, έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές μέσα στα χρόνια και τώρα δοκιμάζεται για ακόμη μία φορά. 

Η Diana λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον Harry το 1984, έγραφε:

"Ο William λατρεύει τον μικρό του αδελφό και περνάει όλο τον χρόνο του, δίνοντάς αμέτρητες αγκαλιές και φιλιά στον Harry και φυσικά δεν αφήνει τους γονείς να πλησιάσουν". Σε ένα άλλο της γράμμα που έχουν μεγαλώσει, έλεγε χαρακτηριστικά:

"Tα παιδιά είναι καλά και τους αρέσει το οικοτροφείο αρκετά παρόλο που ο Harry μπαίνει σε μπελάδες συνέχεια". O William και ο Harry δεν τα πάνε καλά εδώ και έναν χρόνο έπειτα από την οριστική απόφαση του Harry να φύγει με την Meghan στην Αμερική, ακολουθώντας μια τέλειως διαφορετική πορεία στη ζωή του. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.