CELEBRITIES

Gisele Bündchen: Λέει ότι «νιώθει καλύτερα στα 40 αντί στα 30» της χρόνια


The Jennettes

21 Μαΐου 2021

Gisele Bündchen: Λέει ότι «νιώθει καλύτερα στα 40 αντί στα 30» της χρόνια
Σχεδόν ένα χρόνο μετά τα 40 της, η Gisele Bündchen «αγκαλιάζει» πλήρως τη νέα της δεκαετία.

«Πιστεύω ότι η δεκαετία των 40 θα είναι τρομερή!», υποστηρίζει το διάσημο supermodel.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τα 40 της, η Gisele Bündchen «αγκαλιάζει» πλήρως τη νέα της δεκαετία.

Το supermodel ήταν ειλικρινές για την ομορφιά και τη γήρανση κατά τη διάρκεια μιας ψηφιακής ομιλίας Dior Skincare για τον εορτασμό του νέου Capture Totale Super Potent Eye Serum.

«Με την ηλικία έρχεται σοφία. Νιώθω καλύτερα στα 40 από ό, τι ένιωθα στα 30», είπε η Bündchen. «Νομίζω ότι η δεκαετία των '40 θα είναι φοβερή. Η δεκαετία των '20 ήταν λίγο δύσκολη, δεν θα πω ψέματα. Στη δεκαετία των '30, έπαιρνα μια ιδέα για τα πράγματα. Τώρα στη δεκαετία των '40, είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη!».

Παρά τον ενθουσιασμό, η Bündchen παραδέχεται ότι έρχεται με κάποιες φυσικές αλλαγές. «Νιώθω ότι τα μάτια είναι σίγουρα το πιο ευαίσθητο μέρος του προσώπου. Καθώς ωριμάζω, θα πω ότι είναι εκεί που σίγουρα παρατηρώ ότι θέλω να έχω τη μεγαλύτερη φροντίδα», είπε το μοντέλο.

Όταν η Bündchen ήταν στα 20 της, δεν «ενδιαφερόταν τόσο πολύ» για τα μάτια της, αλλά τώρα, είναι μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες της φροντίδας του δέρματος. «Νιώθω ότι τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής. Το γνωρίζω τώρα περισσότερο από ποτέ».

Εκτός από τη διατήρηση μιας ολοκληρωμένης ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας, η Bündchen πιστεύει ότι η ομορφιά ξεκινά με μια υγιεινή διατροφή.

«Πάντα λέω αφήστε το φαγητό σας να είναι το φάρμακό σας. Εάν τρώτε ένα σωρό λιπαρά φαγητά, θα είναι δύσκολο να έχετε πραγματικά καλό δέρμα», είπε το μοντέλο. «Όσο περισσότερο τρώτε τα λαχανικά σας, αυτό θα αντανακλά στο δέρμα σας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Όταν το μοντέλο πλησίασε τα 40α γενέθλιά της πέρυσι, σκέφτηκε τις χαρές και τις δυσκολίες του να γερνάει σε μια συνέντευξη με την Allure.

«Η ηλικία είναι ένα όμορφο πράγμα και ένα φυσικό μέρος της ζωής, αλλά μπορεί επίσης να είναι προκλητικό», είπε. 

«Όταν κοιτάζω αυτές τις αλλαγές και βλέπω μια αντανάκλαση όλων των χρόνων που έχω ζήσει μέχρι στιγμής, νιώθω μια απίστευτη αίσθηση ευγνωμοσύνης. Καθώς γερνάω, μεγαλώνω πιο άνετα στο δέρμα μου και εγώ. Είμαι ευγνώμων για κάθε εμπειρία και μέχρι τώρα κάθε χρόνο της ζωής μου».

Δείτε ακόμη: Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις των supermodels των 90's 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.