CELEBRITIES

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Σε νέα εμφάνιση μαζί στο Miami


The Jennettes

24 Μαΐου 2021

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Σε νέα εμφάνιση μαζί στο Miami
Η τελευταία εμφάνιση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck μαζί είναι στο Miami, με την Jlo να είναι όλο χαμόγελα!

Η τελευταία εμφάνιση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck μαζί είναι στο Miami, με την Jlo να είναι όλο χαμόγελα!

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck συνεχίζουν να περνούν χρόνο μαζί.

Νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την Κυριακή δείχνουν ότι η τραγουδίστρια, 51, και ο ηθοποιός, 48, πέρασαν χρόνο μαζί στο Μαϊάμι. Σε μια φωτογραφία, η Lopez έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της, ενώ ο Affleck στέκεται πίσω της.

Η τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού έρχεται λίγο μετά την επανασύνδεσή τους κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού της στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με μια πηγή στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την πηγή, ενώ βρισκόταν στο Λ.Α., η τραγουδίστρια «πέρασε χρόνο με τον Ben», προσθέτοντας, «Κρατούν επαφή κάθε μέρα από το ταξίδι τους στη Μοντάνα».

«Η Jennifer είναι πολύ καλά», πρόσθεσε η πηγή. «Φαίνεται πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για το μέλλον της».

Ο Affleck και η Lopez φωτογραφήθηκαν έξω από το σπίτι της στο Λος Άντζελες στα τέλη Απριλίου, μετά το χωρισμό της τραγουδίστριας από τον Alex Rodriguez, 45 ετών. Στη συνέχεια, πήγαν μαζί σε ένα ταξίδι στη Μοντάνα, όπου εντοπίστηκαν να οδηγούν μαζί στις 8 Μαΐου, σύμφωνα με πηγές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gala (@galafr)

Η Lopez και ο Affleck ήταν αρραβωνιασμένοι το 2002 και πρωταγωνίστησαν στις ταινίες Jersey Girl και Gigli, όμως ανέβαλλαν τον γάμο τους το 2003, λίγες μέρες πριν πραγματοποιηθεί και μετά χώρισαν επίσημα τον Ιανουάριο του 2004.

Όσο για το πώς το προηγούμενο ζευγάρι επανασυνδέθηκε, μια πηγή είπε πρόσφατα στο People ότι «ο Ben προσέγγισε τη Jennifer ως φίλος».

«Βασικά την τσέκαρε», πρόσθεσε η πηγή. «Ήταν single και πίστευε ότι μπορεί να είναι και αυτή single».

Τον Μάρτιο, η Lopez και ο τότε αρραβωνιαστικός της Rodriguez ανακοίνωσαν ότι «προσπαθούν να ξεπεράσουν κάποια πράγματα», πριν χωρίσουν επίσημα τον Απρίλιο. Τον Ιανουάριο, ο Affleck χώρισε με τη τότε φίλη του, Ana de Armas, αφού πρώτα συνδέθηκαν ρομαντικά στις αρχές του 2020.

Δείτε ακόμη: Flashback: Jennifer Lopez-Ben Affleck

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.