CELEBRITIES

Elliot Page: Δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία μετά το come out ως transgender


The Jennettes

25 Μαΐου 2021

Elliot Page: Δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία μετά το come out ως transgender
Ο Elliot Page δημοσίευσε μία νέα καλοκαιρινή φωτογραφία. Ο 34χρονος ηθοποιός στέκεται δίπλα στην πισίνα, χωρίς μπλούζα, δείχνοντας το κόκκινο μαγιό του αλλά και τους κοιλιακούς του. 

Ο Elliot Page δημοσίευσε μία νέα καλοκαιρινή φωτογραφία. Ο 34χρονος ηθοποιός στέκεται δίπλα στην πισίνα, χωρίς μπλούζα, δείχνοντας το κόκκινο μαγιό του αλλά και τους κοιλιακούς του. 

«Το πρώτο σορτς μαγιό της Trans bb», έγραψε ο Page, προσθέτοντας τα hashtags #transjoy #transisbeautiful.
Το στιγμιότυπο είναι το πρώτο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram από τότε που υπεβλήθει σε χειρουργική επέμβαση, όπως αποκάλυψε νωρίτερα φέτος. Στη συγκεκριμένη χειρουργική διαδικασία αφαιρείτε ιστός από τον μαστό, σαν μία υποδόρια μαστεκτομή δηλαδή.

Σε ένα αποκλειστικό κλιπ της ειλικρινής κουβέντας του Page με την Oprah Winfrey για το «The Oprah Conversation» της Apple TV +, ο ηθοποιός αποκάλυψε γιατί είχε προηγουμένως παρουσιάσει τις πληροφορίες για την υγεία του σε συνέντευξη του με το περιοδικό TIME, τον Μάρτιο.

«Ήθελα να μιλήσω γι 'αυτό για μερικούς λόγους. Ήθελα να μοιραστώ με τους ανθρώπους πόσο έχει αλλάξει τη ζωή μου. Και θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι όχι μόνο μου άλλαξε τη ζωή, αλλά πιστεύω ότι μου έσωσε  τη ζωή και ισχύει για τόσους πολλούς ανθρώπους αυτό. Και επειδή υπάρχει μια τέτοια επίθεση στην τρανς υγειονομική περίθαλψη αυτή τη στιγμή, όταν ήδη υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη πρόσβασης σε τρανς άτομα που δεν θέλουν καν να πάνε στο γιατρό». 

Ο Page μίλησε δημόσια για την διόρθωση φύλου του τον Δεκέμβριο. Τον Μάρτιο, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη από τότε που το δημοσιοποίησε, λέγοντας στο TIME ότι μεγάλωσε νιώθοντας σαν αγόρι από πολύ μικρή ηλικία, αλλά έπρεπε να μοιάζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο για την καριέρα του, η οποία ξεκίνησε από την ηλικία των 10.

Σε συνέντευξή του στο Vanity Fair, ο Page είπε ότι αισθάνεται χαρά και ενθουσιασμό που θα γίνει ο αυθεντικός του εαυτός και ότι από τότε που βγήκε μπροστά με την αλήθεια του, ο Page η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ της ζωής του τότε και της ζωής του τώρα είναι ότι είναι πραγματικά ικανός να υπάρξει.

«Για πρώτη φορά, δεν ξέρω καν πόσο καιρό, [πραγματικά] είμαι σε θέση να καθίσω μόνος μου, να είμαι μόνος μου, να είμαι παραγωγικός και να είμαι δημιουργικός. Είναι μάλλον υπεραπλοποίηση να το πω έτσι, αλλά είμαι επιτέλους άνετος».
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.