CELEBRITIES

Πρίγκιπας William: Το φιλί που υποσχέθηκε σε μία αξιολάτρευτη 96χρονη


The Jennettes

26 Μαΐου 2021

Πρίγκιπας William
Η Kate Middleton ίσως χρειαστεί να παρακολουθεί στενότερα τον σύζυγό της Πρίγκιπα William, καθώς στη μίνι περιοδεία τους στη Σκωτία αυτή την εβδομάδα, μία αξιολάτρευτη ηλικιωμένη Σκωτσέζα τον φλέρταρε απροκάλυπτα.

Η Kate Middleton ίσως χρειαστεί να παρακολουθεί στενότερα τον σύζυγό της Πρίγκιπα William, καθώς στη μίνι περιοδεία τους στη Σκωτία αυτή την εβδομάδα, μία αξιολάτρευτη ηλικιωμένη Σκωτσέζα τον φλέρταρε απροκάλυπτα.

Την Κυριακή, ο Δούκας του Cambridge επισκέφθηκε το Queens Bay Lodge Care Home στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, όπου έφαγε παγωτό και συνομίλησε με κάποιους από τους ενοίκους. 

Μιλώντας με την 96χρονη Betty Magee και την εγγονή της Kimberley Anderson, η γοητευτική Betty τον ενημέρωσε ότι είναι συνηθισμένο σε αυτά τα μέρη να δίνεις σε μία κυρία ένα φιλί στο μάγουλο. Κοκκινίζοντας ελαφρώς, ο William απάντησε, «Ω, είσαι τόσο γλυκιά. Θα με κάνεις να κοκκινίσω. Όταν τα μέτρα χαλαρώσουν περισσότερο, θα επιστρέψω και θα σου δώσω ένα φιλί στο μάγουλο, Betty». Σε άλλο σημείο της συνομιλίας τους, ένας υπάλληλος διέκοψε τον Πρίγκιπα για να ρωτήσει χαριτολογώντας, «Θα μπορούσατε να σταματήσετε να φλερτάρετε με τους ενοίκους μου;», τότε ο William γελώντας ζήτησε συγγνώμη, προσθέτοντας, «Προσπαθώ να μην το κάνω - δεν είμαι σίγουρος ποιος φλερτάρει περισσότερο!». 

Αυτή είναι μια μόνο στάση στη μίνι περιοδεία του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge στη Σκωτία, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή όταν ο William πήγε μόνος του στο Εδιμβούργο υπό την επίσημη ιδιότητά του ως Ύπατου Αρμοστή Λόρδου στη Γενική Συνέλευση της Εκκλησίας της Σκωτίας. Τη Δευτέρα, η σύζυγός του τον συνόδευσε στο ταξίδι και μαζί κατευθύνθηκαν στο North Lanarkshire όπου επισκέφτηκαν το «Turning Point», έναν κορυφαίο φιλανθρωπικό οργανισμό κοινωνικής φροντίδας και άκουσαν για το πώς η ομάδα του έχει προσφέρει σε άτομα με διάφορες πολύπλοκες ανάγκες, όπως ο εθισμός και οι ψυχικές ασθένειες. Εκεί, το βασιλικό ζεύγος συμμετείχε επίσης σε μια βιντεοκλήση με το προσωπικό αλλά και τους χρήστες της Glasgow Overdose Response Team του «Turning Point» για να μάθουν πώς λειτουργεί η υπηρεσία τους για τη μείωση των θανάτων που σχετίζονται με τα ναρκωτικά παρέχοντας υποστήριξη σε κρίσεις σε πραγματικό χρόνο. 

Αργότερα αυτήν την εβδομάδα, ο William και η Kate αναμένεται επίσης να κάνουν μια επίσκεψη στο St. Andrew's University στο Εδιμβούργο, όπου γνωρίστηκαν, για να μιλήσουν με φοιτητές για το πώς αντιμετώπισαν την πανδημία και, όπως το έθεσε το Παλάτι του Kensington, να κάνουν ένα ταξίδι στις αναμνήσεις. 
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.