CELEBRITIES

Naomi Campbell: Αποκαλύπτει ότι άκουγε Bob Marley όταν έγινε μητέρα για πρώτη φορά


The Jennettes

26 Μαΐου 2021

Naomi Campbell: Αποκαλύπτει ότι άκουγε Bob Marley όταν έγινε μητέρα για πρώτη φορά
Naomi Campbell: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι άκουγε Bob Marley όταν έγινε μητέρα

Λίγο πριν γιορτάσει τα γενέθλια των 51 χρόνων της, το εντυπωσιακό πρώην top model, Naomi Campbell που για δεκαετίες υπήρξε η βασίλισσα της μόδας, αποκάλυψε ότι έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

Η ίδια έκανε ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία του χεριού της μέσα στο οποίο κρατάει τα ποδαράκια ενός μωρού και στη λεζάντα έγραψε:

«Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να γίνω μητέρα της, μεγάλη η τιμή να έχω στη ζωή μου αυτήν την ευγενική ψυχή, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον διά βίου δεσμό που μοιράζομαι τώρα μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Φυσικά τα ξένα μέσα και οι θαυμαστές της περίμεναν κάποια επόμενη δήλωση ή να αποκαλύψει άγνωστες στιγμές από όλη αυτή την τόση τρυφερή διαδικασία. Το μοντέλο μίλησε λοιπόν στο κανάλι της στο YouTube και αφού ευχαρίστησε όλους τους fans για τις γλυκιές ευχές του, είπε ότι τώρα ξεκινά για εκείνη το σημαντικότερο κεφάλαιο της ζωής της, εκείνο της μητέρας.  

Η Naomi προσπαθούσε και ήθελε να αποκτήσει παιδί εδώ και μια δεκαετία, όπως αναφέρουν πηγές στο People. H ίδια δεν μίλησε για τον μυστήριο πατέρα καθώς επιθυμεί να το κρατήσει μυστικό και αποφέυγει να πάρει θέση. Μια όμορφη στιγμή που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ήταν ότι κατά τη διαδικασία του τοκετού, εκείνη άκουγε τον αγαπημένο της Bob Marley για να χαλαρώσει.

Σε παλαιότερη συνεντευξή της είχε πει: «Τώρα με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί η επιστήμη πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω όταν το θέλω».

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.