CELEBRITIES

Οι φήμες θέλουν τον Kanye West και την Irina Shayk να είναι μαζί


The Jennettes

27 Μαΐου 2021

Οι φήμες θέλουν τον Kanye West και την Irina Shayk να είναι μαζί
Οι φήμες θέλουν τον Kanye West και την Irina Shayk να είναι μαζί

Τις τελευταίες ώρες τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Kanye West και η Irina Shayk είναι ζευγάρι! Η φήμη ξεκίνησε από το Hollywood καθώς φημολογείται ότι τους έχουν δει μαζί και μπορεί να έχει ξαφνιάσει τους πάντες αλλά δεν είναι απίθανο καθώς οι δυο τους γνωρίζονται.

Ο Kanye άλλωστε μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από την Kim Kardashian είναι ελεύθερος και όλα δείχνουν ότι θέλει να συνεχίσει στη προσωπική του ζωή. Ο ίδιος πάντα έβρισκε γοητευτική την πρώην του Bradley Cooper και όπως ανεφέρουν τα μέσα έκανε την πρώτη κίνηση και την πλησίασε.

Η είδηση ξεκίνησε από το αμερικάνικο site " DeuxMois " που είχε μια πληροφορία για το νέο ζευγάρι του Hollywood, χωρίς ακόμη όμως να υπάρχουν αποδείξεις όπως φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί. Να σημειώσουμε ότι οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε ένα videoclip του διάσημου τραγουδιστή. 

Ακόμη, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Irina Shayk πριν ένα μήνα σε μια βόλτα της στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα T-Shirt με τον DMX που έχει σχεδιάσει ο Kanye σε συνεργασία με τον οίκο Balenciaga.

Τώρα μένει να δούμε αν όλα αυτά είναι μόνο φήμες ή αν οι δύο stars είναι μαζί!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.