CELEBRITIES

Ariana Grande: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από το γάμο της


The Jennettes

28 Μαΐου 2021

Ariana Grande: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από το γάμο της

H pop star, Ariana Grande εδώ και λίγες ημέρες δεν ανήκει πλέον στο club των singles αφου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Dalton Gomez σε μία κλειστή τελετή γάμου. Η ίδια ανέβασε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες από την τόσο ιδιαίτερη ημέρα για εκείνη και οι fans της ενθουσιάστηκαν με το γεγονός. 

Μετά τον γάμο της λοιπόν, εμφανίστηκε στη σκηνή των βραβείων iHeart Radio, ερμηνεύοντας στο πλευρό του The Weeknd. 

Η Grande και ο Weeknd τραγούδησαν μαζί το τραγούδι τους "Save Your Tears", πράγμα που δεν περίμεναν οι θεατές, οι οποίοι φορούσαν προστατευτικές μάσκες κατά του κορωνοϊού, καθώς το καλλιτεχνικό δίδυμο δεν εμφανίστηκε στο red carpet. 

Η λαμπερή τραγουδίστρια φορούσε το διαμαντένιο της δαχτυλίδι που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο. Επέλεξε ένα sleek hair look, με το οποίο την είδαμε και στον γάμο της, ενώ και το μακιγιάζ της ήταν παρόμοιο με το νυφικό μακιγιάζ. Φορούσε ένα μοβ φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη και έκλεψε όλα τα βλέμματα

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.