CELEBRITIES

Boris Johnson-Carrie Symonds: Ο μυστικός μποέμ γάμος και το δανεικό νυφικό


The Jennettes

31 Μαΐου 2021

Boris Johnson-Carrie Symonds: Ο μυστικός μποέμ γάμος και το δανεικό νυφικό
Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό του Westminster στο Λονδίνο με μια μικρή ομάδα παρευρισκομένων, οι οποίοι έλαβαν πρόσκληση την τελευταία στιγμή.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό του Westminster στο Λονδίνο με μια μικρή ομάδα παρευρισκομένων, οι οποίοι έλαβαν πρόσκληση την τελευταία στιγμή.

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson, και η αρραβωνιαστικιά του, Carrie Symonds, παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή στον καθεδρικό ναό του Westminster στο Λονδίνο το Σάββατο.

Ένας εκπρόσωπος του Johnson, 56 ετών, επιβεβαίωσε το γάμο την Κυριακή σε δήλωση προς το NBC News, το NPR και άλλα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

«Ο πρωθυπουργός και η Symonds παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου σε μια μικρή τελετή», δήλωσε ο εκπρόσωπος. «Το ζευγάρι θα γιορτάσει το γάμο του με την οικογένεια και τους φίλους του το επόμενο καλοκαίρι».

Mάλιστα, θα καθυστερήσουν τον μήνα του μέλιτος «κατά ένα χρόνο» ώστε να επιστρέψει στα καθήκοντά του ο Βρετανός πρωθυπουργός και να επικεντρωθεί στον αγώνα του ενάντια στον κορωνοϊό.

O γάμος ήταν κανονισμένος για τη συγκεκριμένη ημερομηνία εδώ και πολύ πολύ καιρό, με όλους όσοι ήξεραν και είχαν προσκληθεί να έχουν ορκιστεί ότι δεν θα μιλούσαν πουθενά! 

To.. δανεικό νυφικό με ελληνική υπογραφή!

Η Carrie Symonds επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό Έλληνα σχεδιαστή με ανάγλυφα λουλούδια και ένα στεφάνι στο κεφάλι της, ενώ ο Boris Johnson επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι και μπλε γραβάτα.

Σύμφωνα με τη Dailymail, το νυφικό είναι του οίκου Costarellos, του οποίου ιδρυτής και σχεδιαστής είναι ο Χρήστος Κωσταρέλλος. Ο σχεδιαστής άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στην Ελλάδα το 1998 και τα κομψά ρούχα του είναι εμπνευσμένα από το πνεύμα της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας.

Η 33χρονη νύφη, φόρεσε ένα νυφικό αξίας 2.870 λιρών, το οποίο όμως, όπως έγινε γνωστό, είχε νοικιάσει έναντι μόλις 45 λιρών για την ημέρα του γάμου της. Η πρωτοποριακή αυτή επιλογή ίσως έχει να κάνει με το ενδιαφέρον της νέας «κυρίας Johnson» για τα περιβαλλοντικά θέματα που αφορούν τον πλανήτη, αφού και στο παρελθόν έχει νοικιάσει ρούχα της.

Η μποεμική διακόσμηση στον κήπο της Downing Street

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι και ανάμεσά τους ήταν τα τρία αδέλφια του Boris Johnson, oι μητέρες του ζευγαριού, ενώ ο πατέρας της νύφης δεν παρευρέθηκε στον γάμο της κόρης του. Πιστεύεται επίσης ότι κανένα από τα 4 ενήλικα παιδιά του Βρετανού πρωθυπουργού από τον δεύτερο γάμο του με την Marina Wheeler δεν ήταν στον γάμο του πατέρα τους.

Η διακόσμηση της δεξίωσης ήταν bohemian με κύριο υλικό το άχυρο και πολύχρωμες κορδέλες να κρέμονται ανάμεσα στα δέντρα.

Μια φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών James Cleverly, έδειχνε ξυπόλυτη την Carrie Symonds και έναν πιο χαλαρό Boris Johnson να έχει βγάλει το σακάκι και να έχει σηκώσει τα μανίκια του πουκαμίσου του. 

Ο Johnson ολοκλήρωσε το διαζύγιό του από τη Wheeler, 56 ετών, τον Φεβρουάριο του 2020. Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 25 χρόνια και είχε τέσσερα παιδιά μαζί, πριν ανακοινώσουν το χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο του 2018, σύμφωνα με το BBC.

Είχε επίσης προηγουμένως παντρευτεί επίσης την Allegra Mostyn-Owen, αλλά χώρισαν το 1993.

Ο Johnson ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2020 ότι είχε σχέση με την Symonds και περιμένει παιδί. Ένας εκπρόσωπος του επιβεβαίωσε τα νέα εκείνη την εποχή, λέγοντας στο The Telegraph: «Ο πρωθυπουργός και η κα Symonds είναι πολύ ευτυχείς να ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους και ότι περιμένουν μωρό στις αρχές του καλοκαιριού».

Το ζευγάρι καλωσόρισε τον γιο τους, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, τον Απρίλιο του 2020 σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Η Symonds είναι πρώην υπεύθυνη επικοινωνιών για το Συντηρητικό Κόμμα του Ηνωμένου Βασιλείου, του οποίου ο Johnson είναι ο ηγέτης από τα μέσα του 2019, όταν ανέλαβε τη θέση του πρωθυπουργού της Βρετανίας και βοήθησε να ωθήσει τη χώρα προς το «Brexit».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: Ένας γάμος διαφορετικούς από όλους τους άλλους

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.