CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry: Αυτή είναι η star του Hollywood που πολιορκούσε πριν παντρευτεί


The Jennettes

1 Ιουνίου 2021

Πρίγκιπας Harry: Αυτή είναι η star του Hollywood που πολιορκούσε πριν παντρευτεί
Πρίγκιπας Harry: Αυτή είναι η star του Hollywood που πολιορκούσε πριν την Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Harry μπορεί πλέον να είναι παντρεμένος και ευτυχισμένος στο πλευρό της Meghan Markle και μάλιστα ετοιμάζονται να υποδεχτούν το δεύτερο μέλος της οικογένειάς τους, κάποτε όμως ήταν εργένης.

Τα μέσα όταν ήταν ελεύθερος δεν σταματούσαν να του χρεώνουν σχέσεις με διάσημες stars του Hollywood, αλλά όπως μαθαίνουμε σήμερα, η star που πολιορκούσε πριν γνωρίσει την Meghan, ήταν η ηθοποιός, Jennifer Lawrence.  Ο δούκας του Sussex πριν γνωρίσει λοιπόν την Αμερικανίδα σταρ που έπειτα παντρεύτηκε, είχε γοητευτεί από την Lawrence και της είχε ζητήσει να βγουν ραντεβού.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Harry ήταν θαυμαστής της και το 2015 την είχε καλέσει σε δείπνο και ξενάγηση στο Kensington Palace. Τότε η ηθοποιός είχε αρνηθεί πολύ ευγενικά την πρόσκληση καθώς βρισκόταν στην αρχή της σχέσης της με τον Chris Martin.

Έπειτα από την άρνηση της Lawrence, ο Harry είχε γνωρίσει την Meghan. Το 2016 είχαν ξεκινήσει να βγαίνουν, το 2017 αρραβωνιάστηκαν και μας απασχολούν μέχρι και σήμερα ακόμη και αν έχουν επιλέξει να ζουν στην Αμερική μακριά από το Παλάτι.

Η Jennifer Lawrence απέρριψε την ευκαιρία να γνωρίσει τον πρίγκιπα και να αναπτυχθεί κάτι ερωτικό ανάμεσά τους αλλά και την πιθανότητα, η σχέση τους να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό και γιατί όχι, να γίνει πριγκίπισσα.

Κεντρική: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.