CELEBRITIES

Michelle Obama: H νοσταλγική throwback φωτογραφία από τη χρονιά της αποφοίτησής της


The Jennettes

2 Ιουνίου 2021

Michelle Obama: H νοσταλγική throwback φωτογραφία από τη χρονιά της αποφοίτησής της
Η πρώην Πρώτη Κυρία Michelle Obama μοιράστηκε μια ματιά στο παρελθόν της, καθώς χειροκροτεί τους απόφοιτους του 2021 στο Instagram την Τρίτη.

Η πρώην Πρώτη Κυρία Michelle Obama μοιράστηκε μια ματιά στο παρελθόν της, καθώς συνεχάρη τους απόφοιτους του 2021 στο Instagram την Τρίτη.

Η Obama δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία από τη δική της αποφοίτηση, στην οποία φορούσε ένα παραδοσιακό καπέλο και ρόμπα, ενώ στη μακριά λεζάντα στέλνει ένα συγκινητικό και ελπιδοφόρο μήνυμα, επαινώντας τους αποφοίτους του τρέχοντος έτους που κατάφεραν να ξεπεράσουν μια σειρά προκλήσεων.

«Από την πλοήγηση στη διαδικτυακή μάθηση, έως την εξεύρεση νέων τρόπων για να αναπτύξετε σχέσεις με δασκάλους και συμμαθητές σας - ενώ με κάποιον τρόπο υποβάλατε τις εργασίες σας εγκαίρως - ξεπεράσατε τόσα πολλά φέτος με χάρη και χιούμορ. Θα πρέπει να είστε απίστευτα περήφανοι για όλα όσα έχετε επιτύχει», είπε η πρώην Πρώτη Κυρία.

Συνέχισε, περιγράφοντας την δική της εμπειρία ως νεαρό άτομο που μεταβαίνει στην ενηλικίωση. «Όταν σκέφτομαι πώς πρέπει να αισθάνεστε τώρα, μου θυμίζει τη δική μου εμπειρία ως νεότερη γυναίκα, στο ξεκίνημά μου ως ενήλικας», είπε.

«Ο ενθουσιασμός που ένιωσα συχνά συνοδεύτηκε από αμφιβολίες και ανησυχίες. Θυμάμαι ακόμα όλες αυτές τις ερωτήσεις που έκανα στον εαυτό μου. Είμαι αρκετά καλή; Είμαι αρκετά έξυπνη; Μπορώ να το κάνω αυτό; Με την πάροδο του χρόνου, απέδειξα στον εαυτό μου ότι η απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις ήταν "ναι"», συνέχισε. 

jenny.gr

«Αλλά θα είμαι ειλικρινής: Δεν ήταν εύκολο. Και ξέρω ότι ενώ ετοιμάζεστε να κάνετε το επόμενο βήμα, τόσοι πολλοί από εσάς μπορεί να το νιώθετε αυτό».

Λόγω των μοναδικών προκλήσεων που αντιμετώπισαν, οι απόφοιτοι της φετινής χρονιάς θα είναι πιο κατάλληλοι για να αναλάβουν επιπλέον δυσκολίες που μπορεί να βιώσουν, είπε. «Σε ένα έτος που ορίζεται από τόση δυσκολία και απώλεια, δεν τα παρατήσατε. Αντιθέτως, μελετήσατε και βαδίσατε σε ένα πιο φωτεινό μέλλον». 

Η Michelle Obama τελείωσε το ενθαρρυντικό μήνυμα της, λέγοντας πόσο περήφανη νιώθει για αυτά τα παιδιά, αλλά και για το τι είναι ικανά να πετύχουν και να αντέξουν ακόμη στο μέλλον.

«Θέλω λοιπόν να ξέρετε ότι είμαι τόσο περήφανη για εσάς. Διότι μετά από αυτό που έχουμε δει φέτος, ξέρω ότι θα περάσετε από ό, τι σας φέρει ζωή. Γιατί, μαντέψτε! Η ζωή σας "έριξε" ήδη πάρα πολλά. Και σταθήκατε στο ύψος σας».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: Η ζωή μας πριν και μετά την Covid-19 μέσα από ευφάνταστες εικονογραφήσεις 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.