CELEBRITIES

Catherine Zeta-Jones: "Η σχέση μου με τον Douglas με βοήθησε να αποφύγω την σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μου"


The Jennettes

2 Ιουνίου 2021

 Catherine Zeta-Jones: "Η σχέση μου με τον Douglas με βοήθησε να αποφύγω την σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μου"
Catherine Zeta-Jones: "Η σχέση μου με τον Douglas με βοήθησε να αποφύγω την σεξουαλική παρενόχληση"

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες γυναίκες μιλάνε ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση και το κίνημα #metoo γίνεται ακόμη πιο δυνατό. Η αγαπημένη ηθοποιός, Catherine Zeta-Jones, που το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από την ταινία «Η μάσκα του Ζορό» το 1998 παραχώρησε μία συνέντευξη και μίλησε για την πορεία της αλλά και για τις δυσκολίες που κατάφερε να αποφύγει.

Η ίδια μπήκε στον χώρο σε ηλικία 15 ετών και μίλησε για το κίνημα “Metοο” αλλά και για το πόσο τη βοήθησε η σχέση της με τον Michael Douglas. Αν και μπήκε πολύ μικρή σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο που γίνονταν πολλά, εκείνη παραδέχθηκε ότι δεν ένιωσε ανασφάλεια.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αν ποτέ αισθάνθηκε ανασφάλεια, απάντησε ότι δεν βιώσε κάποιο κίνδυνο ως ηθοποιός του Hollywood. Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Ήμουν πολύ νέα όταν ξεκίνησα. Δεν βρέθηκα ποτέ σε τέτοιο περιβάλλον στις οντισιόν μου. Και όταν μετακόμισα στο Hollywood, δεν άργησα να γνωρίσω τον σύζυγό μου, οπότε όλοι ήξεραν ότι είμαι με τον Michael Douglas".

jenny.gr

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό με βοήθησε, αλλά ίσως να σήμαινε πως δεν βρέθηκα σε περιβάλλοντα που θα μπορούσα να ήμουν ευάλωτη. Αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο είναι να μιλήσεις και αναγνωρίζω πόσο γενναίες είναι όλες οι γυναίκες που το έκαναν». 

Η Catherine Zeta-Jones παντρεύτηκε τον Douglas και είναι πραγματικά αχώριστοι!

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

Οι πιο υπέροχες εμφανίσεις της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.