CELEBRITIES

Mel B: Γιατί αναγκάστηκε να αποχωριστεί την 9χρονη κόρη της


The Jennettes

2 Ιουνίου 2021

Mel B: Γιατί αναγκάστηκε να αποχωριστεί την 9χρονη κόρη της
Mel B: Aποκάλυψε τους λόγους που δεν ήταν μαζί με την κόρη της κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Αναμφίβολα η περίοδος της πανδημίας και του lockdown ήταν πολύ δύσκολη για όλους, για ορισμένους όμως ακόμη πιο δύκολη. Το αγαπημένο πρώην μέλος των Spice girls, πρόσφτα αποκάλυψε ότι το lockdown για εκείνη ήταν ότι πιο σκληρό έχει βιώσει καθώς αναγκάστηκε να βρίσκεται μακριά από την κόρη της για αρκετούς μήνες.

Τα περιοριστικά μέτρα την έκαναν να μείνει χωριστά με την 9χρονη κόρη της καθώς δεν μπορούσε να ταξιδέψει κοντά της. Η πρώην star των Spice Girls εξήγησε ότι μετά την επιστροφή της στην Αγγλία το 2019 και λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που προκλήθηκαν από την πανδημία, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει πίσω και να περάσει χρόνο με την κόρη της, Madison.

H Mel B ζούσε στο Los Angeles για πάνω από μια δεκαετία με τον πρώην σύζυγό της, Stephen Belafonte, αλλά χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2016, με την Mel να υποβάλλει διαζύγιο το 2017, αφού τον κατηγορούσε για συναισθηματική και σωματική κακοποίηση. 

Επίσης, αποκάλυψε ότι έχει συνηθίσει να είναι ανύπαντρη μαμά  αφού πάντα υποστήριζε μόνη της οικονομικά και συναισθηματικά την οικογένειά της. Μάλιστα, αναφέρει ότι λόγω του γεγονότος ότι η κόρη της είναι Αμερικανίδα πολίτης, η πτήση Αμερική - Ηνωμένο Βασίλειο ήταν πραγματικά δύσκολη. 

Μαμά και κόρη όμως κατάφεραν να βρεθούν και πάλι μαζί και η χαρούμενη μαμά δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media από τις όμορφες στιγμές που περνάνε μαζί!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.