CELEBRITIES

Jennifer Aniston: Μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από τα παρασκήνια του «Friends Reunion»


The Jennettes

3 Ιουνίου 2021

Jennifer Aniston: Μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από τα παρασκήνια του «Friends Reunion»
Η Jennifer Aniston, η οποία υποδύθηκε την Rachel στη σειρά, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια του reunion στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

Το πολυαναμενόμενο reunion των Friends επιτέλους συνέβη και η αναμονή άξιζε κάθε λεπτό! 

Η Jennifer Aniston, η οποία υποδύθηκε την Rachel στη σειρά, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια του reunion στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου βρέθηκε με τους συμπρωταγωνιστές της, την Courteney Cox, τη Lisa Kudrow, τον Matt LeBlanc, τον David Schwimmer και τον Matthew Perry.

«Ακόμη απολαμβάνω την αγάπη από το #FriendsReunion. Ευχαριστώ τον καθένα σας», έγραψε στη λεζάντα.

Οι ηθοποιοί και χρόνια φίλοι, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να θυμηθούν στιγμές τους από τη σειρά, αλλά και να βρεθούν με τους διάσημους καλεσμένους της βραδιάς, όπως ο Justin Bieber, η Lady Gaga και η Cara Delevingne. 

Σε μια από τις φωτογραφίες μάλιστα, ο David Schwimmer, ο οποίος υποδύθηκε το Ross Geller στη σειρά, φαίνεται να κάθεται στον εμβληματικό πορτοκαλί καναπέ από το Central Perk παρέα με τον ποπ σταρ Justin Bieber και τη γυναίκα του, Hailey.

Η συγκινητική ανάρτηση της Aniston έρχεται λίγες μέρες μετά την selfie που μοιράστηκε η Lisa Kudrow, η οποία έπαιζε την Phoebe Buffay στην σειρά, με τον Schwimmer για να αποκαλύψει ότι οι δυο τους είχαν ήδη βρεθεί ξανά λίγο μετά την πρεμιέρα του reunion.

«Απόψε.. Τόσο αντέξαμε να περιμένουμε», είπε αστεία στη λεζάντα της φωτογραφίας η Kudrow.

Η Aniston σχολίασε στη φωτογραφία δείχνοντας την αγάπη της για τους δύο, «σας αγαπώ τόσο πολύ!». Αλλά και η Courteney Cox, η οποία έπαιξε τη Monica Geller στην εκπομπή, απάντησε επίσης, γράφοντας, «Ο! Σας αγαπώ παιδιά!!!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) 

Προφανώς, η Cox συγκινήθηκε - και εμπνεύστηκε - από τις αναμνήσεις των δεκαετιών που μοιράστηκαν με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram της, στο οποίο εκείνη και ο τραγουδιστής Ed Sheeran δημιούργησαν εκ νέου τη χορογραφία της Monica και του Ross από το επεισόδιο «The One With the Routine».

Στη λεζάντα του αστείου κλιπ έγραψε, «Μια απλή χορογραφία με έναν φίλο».

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.