CELEBRITIES

Ricky Martin: «Όταν αποκάλυψα ότι είμαι gay, ένιωσα υπέροχα»


The Jennettes

4 Ιουνίου 2021

Ricky Martin: «Όταν αποκάλυψα ότι είμαι gay, ένιωσα υπέροχα»
Ο Ricky Martin βρέθηκε στο εξώφυλλο του People για τον Μήνα Υπερηφάνειας, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική του ζωή, αλλά και για το μετατραυματικό σύνδρομο που νιώθει.

Ο Ricky Martin βρέθηκε στο εξώφυλλο του People για τον Μήνα Υπερηφάνειας, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική του ζωή, αλλά και για το μετατραυματικό σύνδρομο που νιώθει από την εποχή που έκρυβε τον πραγματικό του εαυτό.

Ο διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός ανακοίνωσε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος το 2010, μετά από χρόνια εικασιών για την προσωπική του ζωή. 

Ωστόσο, ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει δημόσια τη σεξουαλικότητά του μια δεκαετία πριν, το 2000,  κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Barbara Walters, που λέει ότι εξακολουθεί να τον αγχώνει όταν την σκέφτεται σήμερα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Εκείνη την εποχή, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ήταν gay και η Walters πίστευε ότι θα του έδινε την ευκαιρία να τις ξεκαθαρίσει για πάντα. «Θα μπορούσες να σταματήσεις αυτές τις φήμες», είχε πει η Walters. «Θα μπορούσες να πεις, "Ναι, είμαι gay ή όχι, δεν είμαι"».

Ο Martin, 49 ετών, ο οποίος εξήγησε ότι εξακολουθούσε να αμφισβητεί τον σεξουαλικό του προσανατολισμό τότε και σίγουρα δεν ήταν έτοιμος να μπλέξει το κοινό και τους θαυμαστές του σε αυτό, απέφυγε την ερώτηση λέγοντας, «Απλώς δεν είμαι».

«Όταν έκανε την ερώτηση, ένιωσα παραβιασμένος γιατί απλά δεν ήμουν έτοιμος να πω την αλήθεια. Φοβόμουν πολύ», είπε, αναστατωμένος με τη στιγμή 11 χρόνια μετά. «Υπάρχει λίγο μετατραυματικό stress με αυτό».

jenny.gr

Η Walters αναγνώρισε προηγουμένως ότι η ερώτηση ήταν «ακατάλληλη» σε μια συνέντευξη, λίγο μετά την αποκάλυψη της αλήθειας από τον Martin.

«Το 2000, "έσπρωξα" τον Ricky Martin πολύ σκληρά να παραδεχτεί αν ήταν γκέι ή όχι και ο τρόπος που αρνήθηκε να το κάνει έκανε όλους να αποφασίσουν ότι ήταν», είπε εκείνη την εποχή. «Πολλοί άνθρωποι λένε ότι κατέστρεψε την καριέρα του, και όταν το σκέφτομαι τώρα, νιώθω ότι ήταν μια ακατάλληλη ερώτηση».

Πλέον, δεν θέλει να κρύβει τον πραγματικό εαυτό του

Ωστόσο, μετά τη δήλωσή του το 2010 και ζώντας τη ζωή του για περισσότερο από μια δεκαετία δημόσια ως ο αυθεντικός εαυτός του, ο Martin λέει ότι μπορεί να είχε προσεγγίσει τη συνέντευξη διαφορετικά αν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο.

«Πολλοί άνθρωποι λένε, "τι θα έκανες διαφορετικά;"», είπε. «Ίσως θα είχα αποκαλύψει την αλήθεια σε αυτή τη συνέντευξη. Θα ήταν υπέροχο, γιατί όταν είπα πως είμαι γκέι ένιωσα υπέροχα. Όταν πρόκειται για τη σεξουαλικότητά μου, όταν πρόκειται για το ποιος είμαι, θέλω να μιλήσω από τι είμαι φτιαγμένος, για όλα όσα είμαι. Γιατί αν το κρύψετε, είναι μια κατάσταση ζωής ή θανάτου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jwan Yosef (@jwanyosef)

Ο τραγουδιστής δηλώνει πως είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και απολαμβάνει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του με τα τέσσερα παιδιά του και τον σύντροφό του, Jwan Yosef. Όπως ανέφερε μάλιστα, το γεγονός ότι πλέον δεν χρειάζεται να κρατάει μυστικά, τον κάνει να νιώθει πολύ άνετα με τον εαυτό του.

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGTBQ+ κοινότητα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.