CELEBRITIES

Jennifer Lopez: Μας δείχνει πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της με μια τρυφερή φωτογραφία


The Jennettes

4 Ιουνίου 2021

Jennifer Lopez: Μας δείχνει πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της με μια τρυφερή φωτογραφία
Jennifer Lopez: Μας δείχνει πόσο έχουν μεγαλώσει με μία τρυφερή φωτογραφία

Η Jennifer Lopez μετά τον ξαφνικό της χωρισμό από τον Alex Rodriguez και την επανασύνδεσή της με τον Ben Affleck μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, φαίνεται να θέλει να εστιάσει περισσότερο στα παιδιά της και να  ηρεμήσει από τις τόσες αλλαγές που βιώνει στη ζωή της.

Η Λατίνα star έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο σημαντική είναι η ανατροφή των παιδιών της και πάντα προσπαθεί να περνάει χρόνο μαζί τους ακόμη και αν έχει εξαντλητικό πρόγραμμα λόγω της δουλειάς της. Λατρεύει τα δίδυμα Emme και Max που έχει αποκτήσει με τον πρώην συζογό της, Marc Anthony.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η διάσημη τραγουδίστρια μπορεί να είναι ένα από τα πιο hot θέματα του Hollywood αυτή τη στιγμή αλλά με την τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, θέλησε να δείξει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει, είναι τα παιδιά της και απέχει από το να πάρει θέση.

H star του Hustler είχε εκμυστηρευτεί στο περιοδικό People ότι το lockdown τής επέτρεψε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της, κάτι που θεωρεί πολύ θετικό και της έχει δώσει ένα μεγάλο μάθημα στη ζωή της.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει:

“O χρόνος και οι στιγμές μας, είναι μετά την υγεία μας, ό,τι σημαντικότερο έχουμε. Συνειδητοποίησα το γεγονός ότι πολλές υποχρεώσεις μπορούμε να τις τακτοποιήσουμε από το σπίτι και στην πραγματικότητα δεν ήταν απαραίτητο να ταξιδεύουμε τόσο, παρά το ότι η δουλειά μου περιλαμβάνει πολλά ταξίδια. Κατάλαβα πως υπάρχουν πράγματα που μπορώ να σταματήσω και κάποια που μπορούν να μου δώσουν περισσότερες σημαντικές στιγμές με τα παιδιά και την οικογένειά μου, κάτι που θεωρώ ευλογία”.

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.