CELEBRITIES

Shannen Doherty: «Φτάνει πια με την εμμονή του botox στο Hollywood»


The Jennettes

7 Ιουνίου 2021

Shannen Doherty: «Φτάνει πια με την εμμονή του botox στο Hollywood»
«Θέλω να δω γυναίκες σαν κι εμένα», έγραψε η Shannen Doherty στο Instagram, μιλώντας για τη συνεχώς αυξανόμενη τάση του botox και της αισθητικής χειρουργικής στο Hollywood.

«Θέλω να δω γυναίκες σαν κι εμένα», έγραψε η Shannen Doherty στο Instagram, μιλώντας για τη συνεχώς αυξανόμενη τάση του botox και της αισθητικής χειρουργικής στο Hollywood.

H πρωταγωνίστρια της νεανικής σειράς Beverly Hills, 50 ετών, μοιράστηκε μια selfie στο Instagram το Σάββατο και εναντιώθηκε στην εμμονή του Hollywood με το botox και το υαλουρονικό οξύ. 

«Βλέπω ταινίες απόψε και παρατήρησα ότι υπήρχαν λίγοι γυναικείοι χαρακτήρες στις οποίες μπορούσα να ταιριάξω», ξεκίνησε τη λεζάντα. «Γυναίκες χωρίς botox και χωρίς facelift. Γυναίκες που "αγκάλιασαν" το πρόσωπό τους και όλη την εμπειρία από τη ζωή τους», έγραψε η Doherty. 

«Έχω ζήσει. Μου αρέσει που έχω ζήσει και ότι το πρόσωπό μου αντανακλά τη ζωή μου. Επέζησα από καρκίνο, αλλά είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Αγκαλιάζω τον εαυτό μου τώρα. Αρκετά πια με την αντίληψη που τα περιοδικά και το Hollywood προσπαθούν να μας περάσουν. Θέλω να δω γυναίκες σαν κι εμένα. Γυναίκες σαν κι εμάς».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

Η ηθοποιός είπε στο παρελθόν στο περιοδικό PEOPLE ότι η πρώτη της μάχη με τον καρκίνο του μαστού, την ανάγκασε να επανεκτιμήσει τη σχέση με το σώμα της. «Αυτό που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι το σώμα σας έχει περάσει από κάτι τόσο απίστευτα δύσκολο που δεν γιατρεύεται ποτέ πλήρως», εξήγησε τον Αύγουστο του 2019.

«Προσπαθώ να καταλάβω πώς να αποδεχτώ ποια είμαι τώρα», πρόσθεσε. «Ποτέ δεν θα είμαι το ίδιο μέγεθος που ήμουν κάποτε. Μερικά από τα φάρμακά "ρουφάνε" το κολλαγόνο από μέσα μου, οπότε δεν πρόκειται ποτέ να έχω πρόσωπο χωρίς ρυτίδες. Κάνω κριτική στον εαυτό μου. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορείτε να πολεμήσετε».

jenny.gr

Η Doherty έμαθε τελικά να φέρεται με καλοσύνη στον εαυτό της και να δέχεται τα πράγματα που δεν μπορεί να αλλάξει. «Προσπαθώ να είμαι ευγενική με τον εαυτό μου», είπε εκείνη την εποχή. «Και προσπαθώ να ζω κάθε μέρα σαν να είναι ένα καταπληκτικό, πολύτιμο δώρο που μου έδωσαν».

Η γοητευτική ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού τον Αύγουστο του 2015. «Ναι, έχω καρκίνο του μαστού και αυτή τη στιγμή υποβάλλομαι σε θεραπεία», δήλωσε η Doherty, πριν αποκαλύψει ότι ήταν σε ύφεση τον Απρίλιο του 2017.

Αργότερα η Doherty ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2020 ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει το προηγούμενο έτος και είχε προχωρήσει στο στάδιο 4. Αποκάλυψε τα νέα μετά από επανένωση με τo cast του Beverly Hills, λίγο μετά το θάνατο του συμπρωταγωνιστή τους, Luke Perry, τον Μάρτιο του 2019 .

«Η ζωή μας δεν τελειώνει τη στιγμή που παίρνουμε αυτήν τη διάγνωση. Έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε», είπε.

Δείτε ακόμη: 25 Celebrities που έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να κάνουν παιδιά 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.