CELEBRITIES

Angelina Jolie: H τρυφερή έκπληξη των παιδιών της για τα γενέθλιά της


The Jennettes

7 Ιουνίου 2021

Angelina Jolie: H τρυφερή έκπληξη των παιδιών της για τα γενέθλιά της
Angelina Jolie: H έκπληξη που έκαναν τα παιδιά της για τα γενέθλιά της

Η Angelina Jolie γιόρτασε τα γενέθλιά της στις 4 Ιουνίου και μπορεί, μετά την είδηση ότι ο Brad Pitt κέρδισε και εκείνος την επιμέλεια των παιδιών, να μην διανύει την πιο ευχάριστη περίοδο, παρ'όλα αυτά αποφάσισε να περάσει όμορφα με την οικογένειά της.

Η λαμπερή star πέρασε όλη την ημέρα στο σπίτι με τα παιδιά της, θέλοντας την ημέρα των γενεθλιών της να τη μοιραστεί αποκλειστικά με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τα 46α γενέθλια για εκείνη είναι σημαντικά και τα παιδιά της, καθώς της ετοίμασαν μια έκπληξη. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τα παιδιά της Angelina Jolie τής έκαναν έκπληξη το δείπνο σε ένα εστιατόριο.

Οι φωτογράφοι την εντόπισαν την ώρα που έβγαινε από το εστιατόριο, φορώντας ένα stylish κίτρινο φόρεμα ενώ δίπλα της είχε τα παιδιά της Maddox, Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox.

Η Jolie έχει χτίσει μια πολύ δυνατή σχέση αγάπης με τα παιδιά της και εκείνα δείχνουν με κάθε αφορμή την αγάπη τους. Είναι μαζί της σε όλα ενώ η ίδια φροντίζει για την σωστή ανατροφή τους. 

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.