CELEBRITIES

Jennifer Aniston: Σχολιάζει με χιούμορ τις στιλιστικές της επιλογές ως "Rachel"


The Jennettes

8 Ιουνίου 2021

Jennifer Aniston: Σχολιάζει με χιούμορ τις στιλιστικές της επιλογές ως "Rachel"
Jennifer Aniston: H χιουμοριστική της ανάρτηση για τις στιλιστικές επιλογές της ως "Rachel"

Η Jennifer Aniston είναι εξίσου χαρούμενη, όπως και οι πιο πιστοί fans, για την επανασύνδεση των Friends και φαίνεται ότι μετά το reunion θυμάται και εκείνη τις ξεχωριστές τους στιγμές και της μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την αγαπήσαμε λοιπόν ως Rachel Green, και όπως όλες οι περσόνες και οι χαρακτήρες των σειρών, έτσι κι εκείνη είχε τα δικά της μοναδικά στοιχεία. Εκτός από το iconic κούρεμα που λάτρεψαν πολλές γυναίκες, η Rachel είχε αδυναμία στο αμάνικο ζιβάγκο, και αυτό ακριβώς σχολιάζει με το υπέροχο χιούμορ της η Jennifer Aniston.

Η 52χρονη ηθοποιός ανέβασε μερικά Instagram stories την Πέμπτη για να αυτοσαρκαστεί με τις στιλιστικές της επιλογές και το έκανε με δύο φωτογραφίες. Στο πρώτο story, η Aniston μοιράστηκε μία γελοιογραφία που δείχνει μια γυναίκα να φωνάζει θυμωμένα σε ένα αμάνικο ζιβάγκο, λέγοντας, "Για ποια εποχή του χρόνου είσαι;"

jenny.gr

H Aniston ανέβασε ένα ακόμη post - κολάζ με φωτογραφίες της Rachel που φορούσε αμάνικο ζιβάγκο σε διαφορετικά στιλ σε αρκετά από τα επεισόδια της σειράς ακόμη και στην τελευταία τους ταινία. Η ίδια δείχνει πόσο χιούμορ έχει και πόσο ακομπλεξάριστη είναι για μία ακόμη φορά!

jenny.gr

Δείτε σκόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.