ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

#hairinspo: Η stylish εκδοχή του iconic κουρέματος της Rachel των Friends


Ελένη Τσούτση

4 Ιουνίου 2021

#hairinspo: Η stylish εκδοχή του iconic κουρέματος της Rachel των Friends
Η stylish εκδοχή του iconic κουρέματος της Rachel των Friends

H αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μερικές τάσεις στην ομορφιά που είμαστε συναισθηματικά δεμένες μαζί τους. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός για παράδειγμα που η επιστροφή των Friends έκανε πολλές γυναίκες να νοσταλγήσουν το θρυλικό haircut της Rachel.

Mάλιστα, πλέον έχει το δικό του όνομα ως trend, το Rachel cut και αξίζει να πούμε ότι είναι ένα από τα iconic κουρέματα των 90s.

Οι τάσεις κάνουν τον κύκλο τους και επανέρχονται πάντα λίγο πιο φρέσκιες και ανανεωμένες. Έτσι ακριβώς επέστρεψε και το Rachel cut με την επιστροφή των Friends.

Στο κλασικό Rachel cut, τα μαλλιά έφταναν  στους ώμους, η νέα stylish version του θέλει το μήκος των μαλλιών να είναι πιο μακρύ, κάνοντάς το ακόμη πιο εύκολη επιλογή για περισσότερες γυναίκες. Τα layers είναι το μυστικό καθώς πλαισιώνουν υπέροχα το πρόσωπο, σχηματίζοντας ένα σχήμα καρδιάς στο μπροστινό μέρος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

Το Rachel cut έχει χιλιάδες αναζητήσεις και το Tik Tok φρόντισε να το κάνει viral μέσα σε λίγες ώρες. 

Εσείς θα τολμούσατε αυτή την αλλαγή στα μαλλιά σας;

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.