CELEBRITIES

Ricky Martin: Γιατί η 2χρονη κόρη του, Lucia, δεν τον αφήνει να τραγουδά


The Jennettes

8 Ιουνίου 2021

Ricky Martin: Γιατί η 2χρονη κόρη του, Lucia, δεν τον αφήνει να τραγουδά
Ricky Martin: Η 2χρονη κόρη του, Lucia, δεν ενθουσιάζεται όταν τραγουδά

Ο Ricky Martin πριν λίγο καιρό πόζαρε για το εξώφυλλο του People με αφορμή τον Μήνα Υπερηφάνειας. O pop star παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική του ζωή, αλλά και για το μετατραυματικό σύνδρομο που νιώθει από την εποχή που έκρυβε τον πραγματικό του εαυτό. Πλέον, αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ και είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς.

Πρόσφατα, έδωσε μια συνέντευξη στην Ellen DeGeneres και παραδέχτηκε κάτι που μας ξάφνιασε. Μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους pop stars στον κόσμο και όλοι τον θαυμάζουν για την μοναδική φωνή του, η 2χρονη κόρη του, Lucia όμως φαίνεται να έχει μία εντελώς διαφορετική άποψη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Η μικρή του κόρη είναι ο πιο αυστηρός κριτής του και ομολόγησε ότι δεν τον αφήνει να τραγουδάει στο σπίτι. Χαρακτηριστικά ο Martin είπε: «Είναι το μόνο κορίτσι σε ένα σπίτι με δύο μπαμπάδες και τρεις αδερφούς. Το γνωρίζει αυτό. Δεν πετά από την χαρά της ακόμα, αλλά το ξέρει, το έχει. Τις προάλλες ακούγαμε το αγαπημένο της τραγούδι και ξεκίνησα να τραγουδάω μαζί της. Τότε μου είπε να σταματήσω. Ακόμα και όταν της είπα πως θέλω να τραγουδήσω, επέμεινε. “Όχι μπαμπά, όχι! Δεν με αφήνει να τραγουδήσω!».

Ο διάσημος τραγουδιστής που αγαπήθηκε όσο λίγοι καλλιτέχνες στα 90s, ετοιμάζει να κάνει περιοδεία με τον Enrique Inglesias, και όπως δήλωσε θα είναι μια μοναδική συνεργασία.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συνέντευξη του τραγουδιστή:

https://www.youtube.com/watch?v=F0CInaHj2cw

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.