CELEBRITIES

Kate Middleton: Ο στιλιστικός τρόπος με τον οποίο τίμησε τη Diana στην τελευταία της εμφάνιση


Εύα Κονδύλη

12 Ιουνίου 2021

Kate Middleton: Ο στιλιστικός τρόπος με τον οποίο τίμησε τη Diana στην τελευταία της εμφάνιση
Η Kate Middleton συνεχώς μας χαρίζει στιγμές απόλυτου στιλ και κομψότητας! Αυτήν τη φορά επέλεξε να προσθέσει ένα μικρό κομμάτι για να τιμήσει την πριγκίπισσα Diana.

Η Kate Middleton συνεχώς μας χαρίζει στιγμές απόλυτου στιλ και κομψότητας! Αυτήν τη φορά επέλεξε να προσθέσει ένα μικρό κομμάτι για να τιμήσει την πριγκίπισσα Diana.

Η δούκισσα του Campridge φόρεσε ένα ειδικό αξεσουάρ για μια βραδιά με τους παγκόσμιους ηγέτες. Αφού πέρασε το απόγευμα ταΐζοντας κουνέλια και συναντώντας παιδιά σχολικής ηλικίας με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Δρ Jill Biden, η Kate βρέθηκε με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, τον Πρίγκιπα Κάρολο, την Camilla, τη Δούκισσα της Κορνουάλης και τον Πρίγκιπα William στη σύνοδο κορυφής των G-7, την Παρασκευή. 

Η Kate, άλλαξε από ένα -άκρως καλοκαιρινό- ροζ φόρεμα από την προηγούμενη έξοδο της, σε ένα κομψό λευκό σύνολο από Alexander Mcqueen, το οποίο ταίριαξε με γόβες Aquazzura, vintage JOSEPH τσαντάκι και ένα τρίπτυχο μαργαριταρένιο βραχιόλι, το οποίο κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Diana

Η Lady D έχει φορέσει το κομμάτι αξεσουάρ σε αρκετές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού φορέματός της, κεντημένο με μαργαριτάρια, που επέλεξε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης του 1989 στο Χονγκ Κονγκ.

Η Kate, 39 ετών, έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν το βραχιόλι, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τον Nigel Milne, κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης του 2017 στο Βερολίνο και ξανά κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας της στη Σουηδία το 2018.

Φυσικά, η Kate συνήθως φοράει ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της Diana - το μπλε ζαφειρένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της, το οποίο διάλεξε η ίδια η πριγκίπισσα. Με αυτό, ο πρίγκιπας William έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, το 2010.

Νωρίτερα τη χθεσινή ημέρα, η Kate Middleton πέρασε χρόνο με την Πρώτη Κυρία, Jill Biden, όπου βρέθηκαν σε ένα σχολείο της Κορνουάλης και συζήτησαν παρέα με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για τις δυσκολίες που έφερε η Covid-19 στην εκπαίδευση.

Για τη συνάντηση υψηλού προφίλ, η δούκισσα φορούσε ένα τολμηρό έντονο ροζ midi φόρεμα από τον Alexander McQueen, σε συνδυασμό με nude γόβες και κομψούς κρίκους στα αυτιά.

Επίσης, επιλέγοντας παρόμοια απόχρωση, η Πρώτη Κυρία φορούσε ένα ανοιχτό ροζ σακάκι από τον L'Agence πάνω από ένα λευκό φόρεμα A-line από τον Akris και slingbacks γόβες από τον Valentino.

jenny.gr

Ο πρίγκιπας William, 38, και ο πρίγκιπας Harry, 36 ετών, κληρονόμησαν τη συλλογή κοσμημάτων της μητέρας τους, και πολλά κομμάτια έχουν φορέσει δημόσια τόσο η Kate, όσο και η σύζυγος του Harry, Meghan Markle.

Δείτε ακόμη: Όταν η Kate MIddleton επιλέγει casual chic σύνολα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.